under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

Att samtala med himlen 6.

Av Umbrella Rainbow - 24 november 2013 22:42

 

20. Det här låter svårt att genomföra i vårt ”prylsamhälle” där status ofta är prylar, fåfänga och andra förgängliga saker. Många kanske vill förändra sig men är rädda att göra bort sig, att bli betraktade som ”lite udda”, kan det vara så?  


”Har jag råd att förändra mig själv och mitt tänkande? Gör jag bort mig inför mina vänner? Tror de att jag blivit tokig eller sår jag ett frö hos dem att vårda och låta växa?


Det är inga stora uppoffringar som krävs. Besinna dig och njut av din vardag. Sök minska din stress och din oro. Lev med vissheten att du är god, att du är en del av Guds godhet och du klingar i samklang med detta.


Du förändrar dig i ditt sätt att möta människor. Vänd ett blad i ditt liv och ta dig ur det ekorrhjul som egoisterna skapat. Profit, tjäna på de svaga. Utnyttja och fördärva vår natur. Bli rik, bli berömd, bli vacker, hör egoismens falska sång.


Ge av din kärlek och träng undan detta förskräckliga ego. Dra ur proppen och släng ut allt skräp som du samlat i ditt inre på egoismens bakgård. Skölj ditt sinne och bli en ny mänsklig varelse. Lyssna istället till din andliga sida. Lyssna till dina förfäders kärlek. Hur de genom årtusenden fört människosläktet vidare utan att förstöra och skövla vår natur.


Känn alla historiska vibrationer och för dem vidare till nästa generation. Bevara dess klokhet och vishet. Ta vara på alla erfarenheter som du blivit lärd och red ut dina oärliga tankar och bli en ny människa. Du är en andlig varelse, du är unik. Dina erfarenheter som du samlat på dig genom årtusenden är unika. Dina förfäders erfarenheter är unika. Släng inte bort dem, utan ta vara på jordens historiska verk som erfarenheten skrivit och lev i samklang med detta dokument.


Profit, tjäna på de svaga, utnyttja och fördärva vår natur, bli rik, bli berömd, bli vacker, så låter egots falska sång. Jorden behöver dig och därför ska du tränga undan detta förskräckliga odjur som ser till att du hålls fången.”


21. Men hur ska vi ha tid att sakta ner och hitta vägledning i vår andliga sida?    


”Livet i himlen går vidare som det alltid har gjort. Årtusenden kommer, årtusenden går. Hos oss i anden är tiden inget tvång. Tiden är ett begrepp som människorna på jorden hittat på. Allt ska ha en viss tid. Tid tar slut och tid börjar. Tid är pengar, tid är ett djävulskt begrepp.


Tid är något man tar sig när en medmänniska, ett djur eller ande behöver din hjälp. Jag får ta den tid som behövs, så tänker en andlig varelse. Kamraterna, jobbet eller matchen på TV kan vänta.”


22. Kan man lita på att vårt själsliga jag alltid ställer upp för oss?

 

”Känn att du kan lita på din medresenär, så känner han samma sak tillbaka, allt är en spegling. Är du arg så möter du arga människor. Är du ledsen så påverkar du också din omgivning. Är du girig lär du dina barn vad girighet är. Är du rik så betyder det att någon annan är fattig. Allt detta visar att dina tankar och handlingar avspeglar sig i universum.


Finn den väg som ditt andliga jag vill gå. Din följeslagare i vått och torrt som du verkligen kan lita på, inte ditt falska jag där ditt ego håller hov. Om vi ska komma någonstans, så kan vi inte tro att det är grannen som ska klara biffen åt oss. I universum klingar allt i samklang och varje dag inträffar små under. Vilka under undrar du kanske? Under där pusselbitar nästan magiskt faller på plats utan att du behöver tänka ut smarta strategier eller lögner för att få tillfredsställelse.


När du reser i universum, var du än befinner dig, vilken nivå som än är din nivå och allting ser ut att lyckas utan ansträngning så lever du i samklang med universum och ditt livsmål. Ja, alla har faktiskt ett mål i livet, ett andligt mål mellan dig och mig. Ett mål att sträva mot, ett mål vid kärlekens fönster. Ett mål som skimrar och lyser och leder dig rätt i din andliga strävan.


I universum finns en gudomlig plan för att allt ska leva i samklang, i medsvängning. Kom ihåg att du aldrig är ensam på din resa. Vi vakar över dig och hjälper dig i din strävan, bara du lyssnar på ditt underbara, själsliga, andliga jag.”


23a. När vi så litar på vårt själsliga jag och alla bitar nästan magiskt faller på plats, vad händer då?


”Då är det fest i himlen, när någon har släppt sitt ego och vänt sig till sitt andliga jag. Släppt sitt begär och blivit generös och givmild i stället. Släppt sina hämningar och bestämt sig för att vara den man är och inte den andra vill att man ska vara. Det är så lätt bara man kommit över barriären, berget, hindret som ligger i din väg. Då behöver ingen vara osäker vem du är. Du talar om vad du tycker. Ditt inre jag leder dig och det ser din omgivning. Deras andliga jag gläder sig åt dina framsteg, såväl som andras. Allt blir underbart. Stämningen känner man där du går. Vibrationerna sprider sig som ringar på vattnet. Gud är allt, Gud finns i allt och du är gudomlig.”


23b. Men hur är det med andarna i himlen, nog blir de väl lite less på att vägleda oss rätt ibland?


”Den jordiska resan är lång med jordiska mått mätt. I universum är oändlighet av utveckling. Ingenting lämnas åt slumpen utan utvecklas till andlig perfektion. Du är en del av den utvecklingen och det är underbart att vara med på den resan. När du ser tillbaka på ditt liv när du lämnat dina anhöriga för en tid, så känner du alla känslor i din själ. Du upplever glädje och besvikelse, medgångar och motgångar, bra handlingar och dåliga handlingar, goda gärningar och onda gärningar. Andarna har ett stort tålamod och visar bara kärlek hur än ditt liv har gestaltat sig.”


24. Jag har förstått att man får uppleva olika känslor för att lära sig mera, hur går det där till egentligen?


”Om livet har varit gott så behöver du inte oroa dig. Känslorna när man glatt sin nästa är underbara. Känslan när man lurat en medmänniska är mindre skön. Du upplever din nästas tankar och känslor i olika situationer. Du lär och förstår. Du tar tankarna i din själ med dig till nästa liv sedan du vilat och utvecklats i den andliga dimensionen.


Solens andar läker dina sår. Din energi byggs upp igen och till slut är du kanske mogen att anta den gudomliga utmaningen igen. Ett liv på jorden där du utvecklar dina positiva egenskaper och arbetar med de negativa.


I själen finns allt dokumenterat. Din inre databank har allt registrerat, men när du väl är på jorden så måste du göra dina val. Andarna ger dig vägledning och skydd. Du lyssnar på din inre röst och då kommer du att lyckas med ditt uppdrag.”



 



  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards