under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 17.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:51


75. Kan man sammanfatta det här med givande och tagande av olika energier på något sätt?


”Solen strålar ut sin energi och solens strålar fångas upp av Jesus. Jesus är en sol, en Moder sol, en energi runt jorden. I Jesus ändras antalet protoner så att jorden får en jordisk jon. Sedan ger jorden energi till allt levande, en jon+.


Jesus är en andlig jon. Jonerna, andarna är andliga energier. En andlig energi är jonisk. En andlig energi ger en jon. Jesus är även en tänkande energi, en tänkande jon. Människans själar, människans energier, människans solar är av samma energi, en tankeenergi. I Jesus finns andliga Joner, andar. Det är summan av Jonernas tankeenergi som är Jesus. Jesus är en gigantisk tankeenergi som ger energi i jorden. En energi ämnad för människorna, djuren och växterna.


I universum är allt energi, det är inget konstigt med det. Det du ser omkring dig är en jordisk energi+, medan solen, Jesus och andarna i universum är universell energi++. Enda skillnaden är antalet protoner och frekvensens variationer, konstigare än så är det faktiskt inte.


Efter jordelivet lämnar din själ din kropp och lever sedan i universum. Själen har en universell jon och är en naturlig energi även i universum. Här lever den som en sol, själ, en jonisk andlig energi. Jesus är samordnaren för universums olika frekvenser och gener.  Andarna tar emot och ger rätt energi. Ser du sambandet?


Solen är en jonisk energi++. Jesus är en jonisk energi++, under solen. Själen är en jonisk energi++, under Jesus, medan jorden är en joniserad energi+ anpassad för människorna och allt levande på jorden. Antalet protoner och frekvensen är det som skiljer en jordisk jon och en universell. Jesus är en gammal jon. En gammal jon är en egen jon, det är en sol, en själ.


Jesus ger din energi i jorden under dina fötter. Här omvandlas den universella jonen++ och blir en jordisk jon+. Jesus är ingen jordisk Jesus, utan en enda stor universell energi, som vakar över jorden och ger dess energi. Solen ger Jesus en dag.


Solens strålar är en universell jon. I solen finns Gud, universums egen jon. Solen är en jon, en gammal energi. Jesus ger din jon, Gud ger sin av annan art, en underbar gammal jon. Samma energi genomströmmar allt omkring dig, men i olika former. Gud är ingen egen energi, utan Gud flödar genom allt, allt är Gud. Din Gud finns i dig, liksom i allt levande, Guds jon. Jesus är skapad av Gud och är en andlig energi. Utan Jesus skulle inte människorna få någon jordisk energi. Utan Jesus skulle inte jorden ha något enda liv.”


76. Jag har lärt mig att stora mängder av växthusgasen metan riskerar att avges i atmosfären när den sibiriska tundran tinar upp på grund av klimatförändringarna. Finns det andra hot mot vårt klimat?


”I havet finns alger. Alger är av yttersta vikt för jorden. Alger är god energi, en jordisk energi. Solens energi ackumuleras, lagras i cellerna på algerna. I vattnet finns alger, bakterier, smuts och en jon H+. I havet pågår en ständig process, där blågröna alger äter bakterier, en jordisk jon+ skapas. Ytterligare en process är när alger äter smuts, då bildas ännu en proton+. Båda processerna ger laddningen++, en använd jon.


I vattnet finns energi, en vätejon+. Tillsammans blir det en egen alg med tre protoner H+++ i stället för H++. Algerna renar H2 jonen, men den nya jonen H3 binds inte i jorden utan frigörs i universum. Denna jon ges tillbaka till Moder jord genom solen, med påföljd att Moder jord får en extra jon+++ utöver det normala, nämligen ++.


Temperaturen på jorden stiger pga. denna felaktiga jon +++, genom att gammal energi samverkar med ny energi. Den felaktiga jonen ger energi och höjer temperaturen i magman och värme ges i jordens atmosfär. Detta medför i sin tur att algproduktionen ökar, ännu mer energi +++ frigörs i atmosfären, temperaturen stiger ytterligare i magman och atmosfären, allt i en enda ond cirkel. Detta är den verkliga växthuseffekten, orsakad av att gammal+ och ny energi+++ samverkar.


Havens nedsmutsning ger denna för jorden katastrofala effekt. Gammal energi är en god jon, en naturlig företeelse, medan ny energi är en egen jon skapad av människans utsläpp av olja och smuts i haven och atmosfären. Blågröna alger kan alltså ge en höjning av temperaturen genom att energi ges i atmosfären i stället för att bindas.


Havets salt är den jon som du ser. Saltet renar energi i havet. Havsvattnet är en egen jon+. All energi i havet är jonen+, en jordisk jon. Havets energi är jonen +, alltså ger havet en jon i Moder jord. En positiv laddning, en egen jon. Denna jon ger din energi.


Störningar i havets energi ger ofta felaktiga joner+++. De största bovarna är organisk olja och jordisk energi, nämligen svavel i jordens magma+++. Svavel blir en enda jon+, när saltet ger energi i svavlet++. Väte frigörs och en proton stannar kvar i havet, medan två protoner ges i universum. Denna energi är en yngre jon, en universell jon++. Denna energi ges tillbaka i jordens regnskogar som fungerar som katalysator, renare av energi. Regnskogen i sig har ingen positiv laddning, pga. surhetsgraden 5. Protonerna hamnar i myllan och joniseras till jordisk jon+.


Joniseringsprocessen är enkel i sig, men när regnskogar huggs ner så försvinner bakterierna som sköter regnskogarnas nedbrytningsprocess. I och med detta reduceras myllans upptagningsförmåga av universella jonen++. Resultatet av detta blir att en del energi frigörs i stället för att lagras i regnskogens mylla.”


77. Att gammal energi är en alldeles ren som passar bra för oss människor har jag förstått, men skapas det några nya energier?


”I universum ges joner av alla solar. Solarna ger av den energi som driver omkring i universum likt en slöja. Energi samlas och ges för olika ändamål. En yngre jon ges av Jesus. Det är en ny energi som skapas i Jesus. Yngre jon är en själ, en tänkande jon skapad för att utföra sin uppgift för jordens bästa. All jon utvecklas när den gör sitt uppdrag på jorden. En yngre jon blir en vuxen jon när den ger energier som krävs i olika sammanhang, allt för ditt eget bästa. Allt tar tid att lära sig.


Allt i kroppen är av Jesus, den stora energi som finns runt vår jord. Vi lever i en värld, där tid och rum bestäms av den energi som ges av Jesus. Din själs förståelse av den universella ordningen är just den nivå den är mogen att förstå. Några människor har kontakt i den andliga sfären för att utveckla sin andlighet. Universum är en komplicerad jon att förstå. Vi ger av vår kunskap för att du ska få en annan förståelse.


Människorna beskriver Gud på olika sätt, inget är rätt eller fel utan just din tro ger dig din energi och förståelse på din nuvarande nivå. När du utvecklas ändras din kunskap och nya bitar kommer till. Du ser ett bredare perspektiv och tar till dig nya impulser allt eftersom. Vi visar våra energier för dig genom att berätta för en själ som skriver vår historia. Allt för att du ska förstå hur viktig du är för vårt universum och att du lever vidare när din själ en dag lämnar den energi du har just nu.


I universum är allt evigt liv. Universum är din boplats nu och för alltid. Din jon är en del av universums stora jon. Genom din själ strömmar Guds jon, den vet allt som finns att veta nu och för alltid. Gud ger dig din eviga jon. En evig jon är den energi som du har i din själ. Genetisk information är din själs stora uppgift. Att föra arvet vidare nu och för all framtid. Genen är livet som ges som en gåva när din själ skapas en dag.


Den genetiska koden ges av Jesus och finns under den sol som är din själ. Din hjärna ger dina celler den information som de behöver. Cellerna delar sig efter givna mönster som ges av Jesus i universum. Din kod är en gammal jon, en del av din själ. En gammal jon är en erfaren jon som vet allt om energier och deras olika frekvenser. Allt för att dina energier ska ges exakt och till rätt adress i din kropp.”


78. Genetisk information är alltså en stor uppgift för själen som ser till att vi blir människor med rätt egenskaper. Växterna har förstås andra gener. Kan genmanipulerade växter störa människans genetiska kod när vi äter dem?


”Genmanipulation är ett jordiskt påhitt, som påverkar den naturliga universella genen. Den gen som ges av Jesus är evig, en själslig gen. Du får din gen och blir en människa med dina speciella egenskaper. Växterna har andra gener. De äts av människorna och ger en organisk energi med olika frekvenser. Den gen som ges av Jesus vill att den energi som växterna ger, ska vara så lik den egna genens frekvenser som möjligt.


All naturlig gen är av sådan beskaffenhet att den inte skadar den själsliga genen, vilket är långt ifrån vad man kan säga om genmanipulerad växtlighet. Man får allvarliga genetiska skador när genmanipulerade växter delar en universell gen. Detta inträffar när onaturliga genetiska frekvenser ger en elektrisk påverkan av din själsliga gen. En genetisk förvrängning inträffar, en mutation.


Vilka mutationer som inträffar bestäms av den frekvens som ges när växtens jon, elektriska laddning, förvränger den genetiska koden som ges av din själ. En del energier ger exv. mongolism. Det är den gen som uppstår när genmanipulerad soja äts. En jon delar en jon, allt blir två gener som ärvs. Mongolism visar sig genom arvet från din mor.”


79. Det där låter allvarligt. Jag har faktiskt haft på känn att manipulation med gener är osunt och inte särskilt klokt. Det är alltså själen som påverkas och sedan blir det skador i arvet.


”Genmanipulation bryter årtusenden av genetisk utveckling. Ett brott mot den universella ordning som alltid strävar efter perfektion av genetiska energier. Inget är så allvarligt som detta experimenterande med livet. Gud är din gen som ger ditt liv. Jesus är en del av den Gud som du vet finns i allt levande. Guds jon är en outtömlig energi som bara kan omvandlas, inte förstöras.


Människornas själar är en gen som delar sin energi i din DNA. DNA är den du är, en kedja av energier som samverkar genom delande av gener i en enda lång spiral. Ditt liv skapas i samma ögonblick som din genetiska kod ges av din mors själ, under den energi som etablerats under tusentals år. Allvarliga skador uppstår genom att generna delas av andra energier än den själsliga genen. Det ger felaktiga DNA spiraler, med en fysisk avvikelse som följd.


Alla människor är unika med individuella avvikelser som en naturlig variation. Du är en försäkran för livets utveckling och ges av Jesus när du får en yngre jon i din själ. Under din själ delar din mors gener sin spiral med Jesus universella energi. Sedan bestäms din genetiska programmering när din fars kromosomer delar sig med den DNA som är din mors och Jesus.


Evig energi ger allt. Den ger din enda yngre jon, Guds eviga jon som flödar genom allt liv. Gud ser allt i universum och du är en del av Guds energi. Gud är en evig själ precis som din själ. Gud ger och Gud får, allt för att din själ ska utvecklas och utbildas.


Moder jord ger den jon som du behöver för den fysiska aktiviteten, Jesus ger den energi som är din genetiska programmering. Ingen av energierna är betjänta av stora förändringar i en snabb takt. Allt för vida variationer från de jordiska energierna ger defekter av varierande art.


Den själsliga påverkan som genmanipulation och satelliters felaktiga frekvenser ger är mycket allvarlig för den skadar livets processer genom allt. Den naturliga universella energinivån på en volt, är vad jorden ger för maximalt välbefinnande.


Själens olika energier regleras av Jesus och det du behöver ges av Jesus. Man kan förenklat säga att en del av Jesus är en del av din själ. Genom Jesus flödar universums energier och finstäms för att flöda vidare genom din själ. Själen deltar i en process där energi ges av Jesus och Moder jord. En gen skapas när de båda energierna ger en jon i en sol, själ.”



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Skapa flashcards