under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 23.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03


105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?


”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utvecklas i en ny tid. Anden i Jesus är den gen som ges nya möjligheter på jorden för att utvecklas. Ljuset ges av dina förfäders andliga gen och delas av Gud. Två universella gen Gud och Jesus ger din dag, ditt ljus som du själv är en del av.


I alldaglig gen ses allt du vill. Den gen som jorden är delas av universum i Jesus. Det betyder att du som ande ges möjlighet att se den värld du lämnade för länge sedan. Dina anhöriga visas genom all gen, Guds gen och är en del av din vardag om du vill lära och utveckla din själ ännu mer.


En alldaglig gen i Jesus är en parallell dimension till jordens, fast frekvensen i ljuset är enorm och en helt annan än den jordiska synliga delen. Du delar det liv du lämnade och ger den energi som dina efterlevande behöver. Din själ ger ljuset och är en del av ljuset, då liksom nu.


Andra gen i Jesus ger andra nödvändiga frekvenser. Dessa gen är inte andar utan energi som ges av andarna.”På jorden lever andar. Dessa är evig gen, energi som övervakar alla jordiska gen, själar. Andarna är viktiga människor som ges en jordisk gen. Allt verkar som en enda röra, men kan enkelt förklaras av Guds gen.


Du dör inte utan din världsbild ger en ny dimension. Du lever en tid som ande i jordens närhet för att övergången från jordisk till universell  energi  ska vara en positiv bekantskap. Själen behöver tid att se en ny värld och ges samtidigt den gamla genom den alldagliga gen som just beskrivits.


En universell inskolning ges av andra andar i Jesus. Du möter astrala gen som du känner igen från ditt jordiska liv. Du ser framåt och bakåt och förstår din nya del, uppgift under Jesus. Det går en tid, allt du vetat om universum ges igen, och du ser ditt nya hem i Jesus, som en naturlig energi, ungefär som den jordiska, fast ändå inte.


Allt verkar alltför svårt, men det är som den dag du föddes. Du kom från en dimension till en ny. Du levde som foster i en aqua värld och började andas i en ny dimension. Du lever på jorden och föds på nytt till en ny dimension, ditt hem som du en gång lämnade för jordiska utmaningar. Gud ger all energi till universum. Gud delar en gen i Jesus med Jesus. Gud delar all gen och allt liv.”


106. Solen skickar energier som fångas upp av Jesusenergin. Där filtreras frekvenserna för vidare transport till jorden. Vad händer sedan?


”Jesus är en del av Moder jords gen. Jesus ges av Moder jord genom att gen, energi ges av jordens kärna. Elektromagnetisk del av Moder jord ges av norra polen på jorden. Där avges energi i universum, en gen, jon+. Polen i norr och polen i söder är varandras genetiska avgen, alltså motsatser. I norr förvandlas jordisk gen+ till en universell gen++ genom att Moder jord ger en proton under Jesus. Jesusdelen närmast jorden ger +avgen och + avgen avdelas av Moder jord.


I söder är det andra gen. Två elektroner avges och är det avgen som universums sol i jorden ger. Jordens två poler fungerar som en strömkrets genom Jesus. Energi flödar in i söder och ut i norr och all gen i Jesusdelen runt jorden är en avdelad gen från Moder jord.


Energi flödar in vid sydpolen, genom jordens järnkärna, vidare ut vid nordpolen. Jesus gen runt jorden delar den proton som ges vid nordpolen. Ett överslag genom luftens elektriska gen, avgen och syre transporterar + in under Jesus energi och får där ett tillskott av ytterligare en proton. Cirkeln är sluten, ett evigt flöde av gen, jon delas av Moder jord och Jesus. Så bildas en universell gen, själens drivkraft++”.


107. Vilken typ av energi är ozonskicktet?


”Ozonskiktet är en del i Jesus. Solens elektriska gen avges och kolliderar med Jesusenergin runt jorden. Allt gen från solen delas för att ge en jon+, jordisk gen.


Ozonskiktet vid polerna är en naturlig variation av gen, energi. Freon avger en gas som delar gen, elektriska energier som skyddar jorden, alltså uppenbarligen en farlig gas som uttunnar det elektriska skydd som Jesusenergin utgör och är alltså ett farligt inslag i jordens atmosfär.


Ozonskiktet är ej en andlig del av Jesus. Hålens vidd växer, flödet av gen och energi likaså. Jorden ges för mycket elektroner, temperaturen ökar och följden blir alla jordbävningar som drabbar jordens energier.”


108. Vad är orsaken till jordbävningar?


”Jordbävningar är en alldeles egen gen, energi som genar, tar en egen väg genom jorden med katastrofala följder. Den delas när flödet är alldeles för stort för de centrala transportkanalerna i jorden. Centrala delar av jorden är en gen, elektrisk del av Moder jord.


All gen som flödar genom klotet dirigeras samma väg genom jorden och avges vid norra polen. Avgen är energiexplosioner som jorden ger i förkastningsgener, sprickor i jordens skorpa. Dessa explosioner är ej naturliga utan ett tecken på att energiflödet i jorden accelererar pga. freoner och andra gen”.


109. Finns det andra ämnen än freoner vi ska vara ”misstänksamma” mot?


”Uran och kvicksilver är andra exempel på ämnen som delar gen, energi i andra universella gen.


Uran strålar ut i atmosfären från anrikad uran och delar andra skyddande lager under Jesus.


Kvicksilver delar gen i människornas själsliga gen och skadar centrala nervsystemets energier, RNA. Kvicksilver i munnen är en allvarlig gen, ett hot som ärvs genom att det angriper den gen som sköter det arv du ger till dina barn.


Kvicksilvrets skadeverkningar visar sig gärna generation efter generation och är svårt att ge andra egenskaper. Skadorna ges av påverkan på DNA, alltså det arv du får och ger. En avgen av Guds gen som flödar genom allt är skapad av jordens lömskaste energi, kvicksilver.”



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:57

  90. Betyder det att det frigörs bakterier och virus från regnskogarna när de huggs ner?   ”Nu förstår du det allvarliga problemet när regnskogen skövlas. Energier frigörs i sådana mängder att Gud inte kan omsätta dessa gen i befintlig g...

Ovido - Quiz & Flashcards