under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 11.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 13:13

 

45. Fast nog undrar man förstås vem som skapade allt?

 

”Tror du att solen kommit till av en slump? Naturligtvis inte. Du ser en jonisk sol i atmosfären och vänder dig mot solen för att få din energi. Utan solen skulle det inte finnas någon energi, någon gudomlig plan. Jesus är vår Herre som vägleder oss och tar hand om oss, skaparen av vår verkliga jord. I solen hittar du din stora energi, som samarbetar med dig och ger dig energi.


En vacker dag är du på besök hos Jonerna för att lära dig mer om vår andliga sfär. Det elektriska fältet är enormt och skyddas genom ett samspel mellan Joner och solens strålar. Denna växelverkan är mycket komplicerad och svår att beskriva, men handlar i grunden om två olika komponenter, solens gas och andarnas elektriska sammansättning. Det elektriska finns där som en följd av denna växelverkan.


Solens massa är obegripligt stor och de energier som slungas ut dämpas av andarnas existens. Kraften är enorm och skulle förstöra allt i dess väg om inte allt var i balans."


46.Vad händer när människorna lever i harmoni med andarna?


” Människorna och andarna ger varandra energi. Solens energi flödar och Jonerna beskådar det verk de skapat tillsammans med människorna. Andligheten står inför nya utmaningar och nya ordningar. Människorna och andarna är nu så nära varandra i svängningar, att man nästan kan säga att skillnaden mellan jordens dimension och den andliga suddats ut. I själva verket fungerar det så.


Genom tidernas gång har mänsklighetens erfarenheter samlats i Jesus enorma energibank. Nu får alla tillgång till denna gudomliga kunskapskälla. Människans frekvenser harmoniserar med solen och man klarar i stort sett samma saker som andarna. Visdomen är enorm.


Ord som ego, förstörelselusta, rovdrift, utnyttjande, rädsla och sorg finns bevarade djupt i den världssjäl som Jesus är. Ingen tillåts att glömma människornas misstag. Det är en tid av medvetenhet, en tid där visdomen har nått sin maximala nivå. Ingen eller inget vibrerar på andra frekvenser än ljusets och kärlekens frekvens.”


47. Ord som förstörelselusta, rovdrift och utnyttjande klingar dåligt. Kan man säga att människorna misslyckats?


”Min berättelse är en vägledning för alla som söker sitt rätta jag, som känner att tiden är inne för en förändring och som njuter av att se alla möjligheter framför sig.


I tidernas begynnelse var allt uppbyggt av massa och energi. Solen kom till och utvecklade allt levande på jorden. Encelliga djur blev flercelliga. Fåglar utvecklades från fiskar och allt såg ut att gå en utstakad väg, den rätta vägen.


Nu blev det inte så har historien visat. Gång  på gång har människorna misslyckats. Människor som gjort de rätta gudomliga handlingarna har tystats ner eller slängts i fängelse. Tyrannernas årtusenden har varit fruktansvärda. Tänk allt detta lidande för att lära sig lyssna på sin inre röst, sina medmänniskors behov och inte bara ta hänsyn till sitt eget liv med egot som vägvisare.


Kanske tror du att historien är falsk? Att det t.o.m kan vara rätt att döda en annan människa för att egot känner sig kränkt? Du kan glömma sådana ruskiga tankar. Ingen har någonsin rätt att ta en annan människas liv. I den gudomliga världsordningen ingår absolut inga sådana saker. Din ande ska vara din följeslagare på din vandring på jorden. Ingen galning har rätt att skilja er två, förrän den gudomliga gudsplanen fullföljts.


Just nu är vi medresenärer i jordens framtida skådespel. Vi lutar oss mot varandra och fattar våra händer. Vi känner den samhörighet som kännetecknar oss, anden och det jordiska Jaget. Våra själar talar till oss och vägleder oss. Vi speglar oss i varandra och ser att vi är av samma sort. Sanna i anden, underbara i vår sol, själ utan vilja att skada någon annan människa eller existens, precis som det ska vara.”


48. Hur ska jag kunna känna igen mina anhöriga när livet är slut och vi möts i himlen?


”Efter döden börjar livet. När vi dör så möts vi av våra nära och kära som vi tillbringat så mycket tid med. De visar sig alltid i sin astrala andliga form, som kännetecknar ditt utseende på jorden. Du känner lätt igen dig och endast kroppens skimmer skiljer dig från jordens energier.


Det brukar behövas en tid för tillvänjning till den andliga världen. Ljusets energi är väsensskild från den jordiska energin. Svängningsskillnaden kan närmast jämföras med farten av en bil och ett överljudsplan. Skillnaden i frekvens och hastighet är enorm.


Varje liv som släcks på vår jord är inget förlorat liv. Ja, du har förlorat din fysiska kropp förstås, men vad ska du med den till, när du kan färdas ändå i andens dimension. Det är som att lära sig att cykla ungefär. Efter några försök så hittar man den rätta balansen och frekvensen. Man hittar jämvikten och tyngdpunkten.”


49. Hur ser det ut när jag kommer till den andliga världen och hur pratar man med varandra?


”Den andliga världen du möter är underbar. Alla toner klingar i perfekt harmoni. Änglarnas dans i den andliga sfären är ljuvlig att skåda, liksom färgerna, konturerna och de underbara astrala formerna. Djuren finns i överflöd och du kan tydligt se att allt är energi. Ett skimmer omger varje andlig varelse och det är otroligt vackert.


Ditt sinne behöver en tid för att upptäcka hur sakers sammanhang är. Du talar inte som på jorden utan sänder en tanke till en andlig själ. Svaret överförs som tankeläsning ungefär och detta med blixtens hastighet. Ingen betänketid är nödvändig. Tiden hos oss är annorlunda och allt är oändlig i sin enkelhet.”



 



     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards