under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 7.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 08:00

 

25. Går det att gömma undan de negativa sakerna som man skäms lite för, så att de inte märks så mycket när livet ”återberättas” i himlen?


”Tänk om människorna kunde förstå att livet aldrig tar slut. Att allt går runt i en cirkel. Att människan är gudomlig och en del av Gud. Att dina handlingar är det som skapar ditt liv. Positiva handlingar ger positiva speglingar, negativa handlingar det motsatta. Allt lagras och bevaras i Jesus andliga dataregister. Tro inte att det går att dölja sina handlingar. Tro inte att det går att luras. Tro inte att livet är slut när döden är här.”


26. Det berättas att den andliga dimensionen svänger på ljusets nivå. Vad menas med detta?


”Den andliga dimensionen svänger på ljusets nivå, som svänger så hastigt att ingen kan gå sin egen väg utan alla dras med i kärlekens tanke. Det finns bara en väg. Det finns bara en tanke. Kärlekens väg och kärlekens tanke.


Se hur underbar och omsorgsfullt skön den världen är, när du kommer tillbaka hit till oss igen. Njut av den visdom och prakt som lagrats genom årtusenden av andliga själars tankar. Allt finns här. Det är kanske inte så lätt att förstå, men när du väl har öppnat ditt hjärta så finner du att allt är precis som det beskrivs.


Fast har du smällt igen alla dörrar, satt i alla lås så tar det tid att dyrka upp din port. Öppna din själ och släpp in solen i ditt hjärta. Då finner du en skönhet som är oändligt vacker och njutbar. Då kan du njuta av vardagen utan att kraven blir dig övermäktiga. Då kan du känna att du aldrig är ensam. Du förstår utan att anstränga dig eller föreställa dig att du är andlig, att du är på jorden för att lära vad kärlek är.


I livet efter det liv som du lever just nu, så märker du skillnad på det som är rätt och fel. Du märker skillnad på äkthet och falskhet. Du tar Jesus till din hjälp när du tvekar. Du känner förtröstan när du förstår dina brister. Du känner ingen oro utan äkta kärlek. Kärlek till livet. Kärlek till din nästa och kärlek till dig själv.


I himlen har du lämnat alla föreställningar bakom dig, som du tror att andra har av dig själv. Här har du lämnat allt egoistiskt tänkande bakom dig och lever som du lär. Här har du inga tankar på förgängliga saker, för här är du oändlig och unik av anden.


Då behöver du inte alla surrogat för lycka och fåfänga som exploderar på jorden. Jorden har under tusentals år funnits för att ge alla själar en andlig utveckling. Själar kommer och går, jordens rytm kommer och går. Stora omvälvningar har tidigare skett i jordens historia och nu kommer en tid för förändring.”


27. Skulle det vara möjligt att höja jordens vibrationer till ljusets nivå så att alla sugs med på kärlekens väg med kärlekens tanke?


”Du är en del av Gud och medskapare av vår framtid. Resan som människorna gör är underbar, fantastisk och fascinerande. Ingen kan föreställa sig den belöning som väntar när vi höjt jordens vibrationer till ljusets nivå. Allt svänger i samma takt. Dina nära och kära som lämnat dig för länge sedan kan du besöka när du vill. Himlens portar står öppna på vid gavel och du behöver inte undra mer. Du förstår varför du lever på jorden och skakar på huvudet när du tänker på, hur illa människorna behandlat detta klot.


Människorna inser allvaret och tar itu med att se var vi befinner oss. Länder sluter sig samman och tar gemensamma tag för att rädda vår underbara natur. Gränser suddas ut och nya sanningar kommer i dagen. Nya tider leder till nya och bättre ideal. Kanske kommer vi att minnas 2000 talet som de stora förändringarnas tid. Kanske räddade just du en liten fjäril från sitt lidande. Kanske spelade just dina tankar och handlingar stor roll i vår utveckling av jordens ekologi. Kanske dina barn fostrades på ett sätt som gynnade vår framtid. Kanske livet blev osjälviskt när människorna slutade tänka på sin egen vinning.


Solen visar vägen genom att skicka sina kärleksfulla strålar mot vår jord. Den oändliga tanken är särskilt tacksam för din insats. Man kan bara gissa hur vår framtid kommer att gestalta sig, men en sak är säker, utan din hjälp så blir det svårt!”


28. Oj! kan solens energier påskynda den kärleksfulla utvecklingen på 2000 talet?


”På 2000 talet kommer under att ske. Solen kommer att visa sin vackraste sida och det faller gnistor i vår atmosfär. Strålarna är fantastiska och alla jublar över dess prakt. Ett helt fantastiskt ljus skimrar över jorden och fyller människorna med verksam solenergi och kärlekens energi. Solen ger människorna en liten puff för att komma in på den rätta vägen.


Prakten är av himmelsk dignitet och väcker beundran och förundran. Jordens energi blir så positiv att ingen står emot dess kraft. Den överväldigande känslan sätter sig djupt i vår själ. Ljuset etsar sig fast i oändlighetens minne och stannar kvar för alltid i ditt hjärta.


Snart kommer ett stjärnfall över norra halvklotet att äga rum. Inget liknande har skådats i modern tid. Stjärnfallet symboliserar lycka och välgång på den andliga utvecklingen på vår jord. Stjärnfallet väcker stor förundran. Solen regisserar hela händelseförloppet.


Jonerna (andarna ) lever med människorna och ger förtröstan med sin positiva energi. Ett riktigt stort tillskott av joniska elektriska strömmar faller över jorden. Jublet vet inga gränser. Stjärnfallet är oförklarligt och många kan känna vilken energi som finns i stjärnfallet. I de joniska laddningarna flödar framtidstro och framtidshopp. Livet på jorden tar ett stort steg mot en rättvisare värld. Man lever som man lär med kärlekens magiska laddningar.


29. Vad är jonisk energi?


I universum finns jonisk energi i det oändliga, ingen blir utan. Jonisk energi ger dig din livskraft. Jonisk energi ger allt levande sitt liv. När solen lyser så sker en kemisk reaktion där två joner får en extra laddning i solens kärna. Jonerna joniseras, dvs. får en extra positiv laddning och skickas sedan till Jonerna (andarna) för vidare energitransport till jorden. I jordens atmosfär får vi en jonisk (elektrisk) reaktion som ser till att människorna får energi på rätt frekvens.



 



     


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards