under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 22.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01


100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?


”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan.”


101. I Jesus är vi energier och på jorden energier i en kropp. Två skilda världar fast ändå inte. Jag misstänker att vi har mera kontakt än vi kan föreställa oss?


”Andens värld är avskild människans avgen. Vi lever under solen, i ljuset, i Jesus avgen. Vi ser det du ser, avgen av jordens gen. Anden i Jesus är en del av din själs gen och genomser det du ser. Anden i Jesus delar ditt liv med dig. Den ser avgen, en del av din värld genom Gud. Den ser all gen som visas, allt av livets gen, Gud.”


102. Kan vi göra ett sista försök att reda ut betydelsen av olika gen som ges eller sparas?


”I Jesus avger Gud frekvensen som utför alla uppdrag. Den energi som all gen är, ärvs genom delning. Gud delar och spar en del när andra delen ges. En slags säkerhetsgen ärvs och sparas för all tid.


Jesus är den utförande genen. Allt ärvs, ges och avdelas. Solen avdelar genom ljuset den del som inte är andlig. Gud i Jesus ger all gen av genetisk karaktär. Gen är all energi, såväl andlig som icke själslig. Gen ges enligt följande:


All gen - Guds del av gen i Jesus.


Avgen - avdelad gen som visar det arv du får.


Genetisk gen - ärvs i Jesus av själens gen.


Jonisk gen, energi - ges som universell gen, elektricitet.


Delad gen - ärvs i Jesus, ges till en mänsklig själ, det arv du är.


Allvarlig gen - delar den gen Gud är. Ljuset av Gud är hälften av Jesus, hälften av Gud.

Två olika frekvenser av samma gen, energi.


Vuxen gen - den del av själen som utvecklas under livet på jorden. Här är ditt livsmål.


Verksam gen - ger en effekt, en antydan av det mål du ges under ditt liv. Du ser det du ska göra i ditt liv.


Daglig gen - verkar genom Gud. Den underbaraste och ädlaste av alla gen. Verkar om du ger gen som utvecklar Gud, dvs. all gen, energi.


Undergörande gen - ger ett resultat i tiden och visar det gen som ges och avses.


Alldelad gen - Guds gen som är en egen gen med samtliga frekvenser.


Som du ser finns det många olika elektriska gen. Alla ges av Jesus, ärvs av Gud, delas. Detta urval är bara en liten del av 1200 olika gen som Gud delar. En ofattbar mångfald av kombinationsmöjligheter är Jesus gen. Under Jesus visas den värld som du är en del av. Alla gen delas och visas. Andarna är en del av alla gen, en del av all den astrala värld som Jesus visar.


Gud sparar alla gen för framtiden, inget går förlorat utan utvecklas till perfektion. Guds gen i Jesus är den du ger genom din själ. En avbild av din tid som sparas genom all delad gen. Varje tid ärvs och visas. Den värld som du möter i himlen är en gen av din tid. Din själ är en del av denna gen, spegel och lever som ande i den tiden, dimensionen, med alla de egna gen, energier du utvecklats tillsammans med.


Du ser en värld du känner och lever i anden. Du utgör den avgen som är anden och lever i Gud, alla energier som strömmar genom det gen du är. Ljuset ges genom anden i Jesus, det arv som du ger när du lever vidare under Jesus i solens strålande eviga gen. Utan andens avgen under Jesus skulle solens frekvenser skada all jordisk gen.


Din själ lever i anden och ger ljuset och kärlekens gen till dina barn och alla andra jordiska energier. Gud undervisar alla andar under Jesus och ger den eviga gen som ljuset är, alla gen i universum. Du delar gen med din Gud i Jesus och visar allt.


Du lever i Jesus som ande, som en astral avbild av den människa du en gång var. Din eviga del, själen, stannar en tid och avger den jon, elektrisk gen som anvisas och återvänder för att ge ännu en gen på jorden.


Din själ återföds på jorden sedan den avdelats av Gud. Astral ande ger Gud. Den delar den gen Gud är, all gen. All verklig gen är Guds gen. Ljuset, människan, djuren, naturen, ja allt! Gud dyrkar Jesus all gen, del av Jesus energi. Guds gen avdelar all gen. Gud verkar i allt, ja alla energier. Gud är gen, en hel gen.”


103. Det här med arvet verkar problematiskt på så sätt att det inte bara är bra energier som ärvs utan även dåliga saker. Kan man göra något åt detta på 2000 talet för att utvecklingen ska bli så bra som möjligt? 


”Människorna möter en ny tid på 2000 talet. Gud ser alla själar genom alldelen, all gen, med samtliga frekvenser. Gud vet om du söker kunskap om jorden och universum och delar den genen, kunskapen med dig.


Arvet du ger är den energi som genereras i Jesus. All gen ärvs om den är positiv för universum. Gud är en del av Jesus väldiga energi. Allt människorna gör delas av Jesus och all gen är Guds del. All gen delar alla frekvenser, är en del i all jon+. Inga nu kända energier är egna.


Egot är en del av en gen som nu delas i Gud. Gud ser allt och delar det i Jesus. Det arv som egot ger är av en avtagande gen, som Gud delar bara delvis. En gen avdelas och ges, Guds verk. Inget du gör eller tänker kan ändra detta förhållande.


Gud ser all energi och delar den gen som ges i Jesus, Guds del. Arvet av dåliga gen möter all gen, Gud, med gen av kärlek. Inget avdelas i Jesus och ärvs om det skadar kommande generationer. Inget ges av Gud som ger felaktig gen.”


104. Det är ju fantastiskt! Egot kommer inte att kunna köra sitt eget race i fortsättningen och inget ärvs om det skadar kommande generationer. Kan man förändra och förbättra dåliga gener, energier eller tankar?


”Människorna möter på tvåtusentalet en ny tid. Universum delar goda gen, energier, handlingar men avdelar annan dålig gen genom att avskilja den från vidare arv i nästa generation. En del av den dåliga genen ges en balanserad avgen och det ger en ny gen med nya egenskaper, en god energi.


Tvåtusentalet ges nya möjligheter av Gud. Elva gen ges under all gen. Människan får en ny inblick i det andliga universum. En ny insikt delas av Gud med dig. Ingen behöver fundera eller vara rädd, allt ges en mening, allt ges ett sammanhang.


Illusionen att du är en jordisk gen enbart, ges en annan avgen, innebörd. Varje del i Guds elva delar, ( se fråga 65 ) ges till själarna i universum. All gen lever genom Gud i Jesus. Du är en avgen, del av en stor universell energi. Den är din samarbetspartner och vägledare.


Själarna ges nya möjligheter att kommunicera över de gränser som nu är. Gud avser att ge elva gen och det är allt som behövs för att ge jordens energier en chans att dela den universella kunskap och kärlek som genomlyser all gen, all energi.”



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:57

  90. Betyder det att det frigörs bakterier och virus från regnskogarna när de huggs ner?   ”Nu förstår du det allvarliga problemet när regnskogen skövlas. Energier frigörs i sådana mängder att Gud inte kan omsätta dessa gen i befintlig g...

Skapa flashcards