under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 19.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:55


85. Vad är det för problem vi talar om?


”I Guds gen ges all gen, all energi, såväl positiv som negativ. En liten del i den energi som är av Gud, finns ett arv av negativa energier. Kom ihåg att Guds gen är en allgen. Allt genomlyses och allt registreras och finns med som en del av det arv som människorna ger.


För att en bestående positiv energi ska kunna skapas måste människorna själva rensa bort de negativa energierna genom att försöka om och om igen. Evolutionen är den process som Jesus beskriver. Utvecklingen på jorden ges av Jesus, men människorna är ju en del av den och ger ibland egen genetisk påverkan som andarna inte räknat med. Andarna delar gen och ger liv. Att återskapa är en mycket svår delegation.


Allt är ju ett evigt sammanhang där arter delar de utrymme som ges djur, människor och växter. Allt är en växelverkan där varje steg kan ta 1000 tals år. Allt lidande är störningar i växelspelet. Människorna är det gen som har svårast att förstå. Människornas tänkande behöver utvecklas och just nu ges mycket lidande. Gud registrerar och en del förs vidare genom arvet tills allt är i perfekt harmoni. Du kan själv följa den utveckling på jorden och se de framsteg och misstag som görs.”


86. Kan himlen ge energier som hjälper och utvecklar vår själ?  


”Ibland ger Gud en jon, en yngre del av en gen som ska utveckla din själ att bli vuxen så småningom. Yngre gen delas vid den del av hjärnan som ärvs, dvs. under din egen själ. Själen fortplantar genen i ett virus som ges i din hjärna. En process som utvecklar de genetiska genernas fortplantning. Viruset ärver den gen som ges under en själ och ger i sin tur levande arvsmassa i en gen. Virus är en mycket viktig gen. Utan virus sker ingen förändring. All virus ärver vissa egenskaper som förnyar andra delar av gen.”


87. Var finns virus?


”I atmosfären finns mängder med de viruspartiklar som är nödvändiga för den genetiska processen. Dessa små, ofta encelliga gener avger den mängd gen som avses när en själ ska ges  omgen. Omgen ger en förändring i en själ. Ett under är skapat och din själ får andra underbara egenskaper. Virus är det verktyg som Gud ger när under sker.”


88. Finns det något bra exempel när omgen ges?


”Omgen ges av Gud. Den delar gen och ger andra egenskaper. Inavel är ett exempel på när omgen ges för att förändra arvet till kommande generationer. Omgen är vacker, den gen du ärver eller den gen som skapas. Omgen är åtta olika energiers gemensamma beslut att förändra arvsmassan.”


89. Det är lätt att blanda ihop virus med bakterier. Finns där något samband?


”Bakterier är en annan gen. I luften finns oändliga mängder av virus och bakterier, skapade för den genetiska utvecklingen på vår jord.


Bakterierna jordar energi, förändrar materia till en annan gen i jorden. Jesus delar dessa bakterier och virus i syfte att återskapa den balans som en gång var mellan alla gen i universum. Varje liten partikel har sin speciella egenskap och uppgift. Ingen energi är för liten för att inte ses. Allt samverkar och det ekologiska systemet är en del av den gen som Gud ger.


I regnskogarna finns virus i olika gen, alla med sin speciella karaktär. Regnskogen är den del av jorden som ersätter virus som ges i atmosfären för alla genetiska processer. Under den skog som är regnskog är bakterierna deras andra del. Virus är delvis en bakteriell energi och nära besläktade. Gener delas genom att virus lämnar delar av bakteriernas genetiska substanser. Dessa substanser ger i sin tur den gen som efterfrågas. Gud verkar genom dessa gen. Inget liv utan bakterier och virus som är en grundförutsättning för all genetisk utveckling.” 



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Skapa flashcards