under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 21

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59


95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?


” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ är gen av en gen. Den andra genen är anden i Jesus. Den lever som din själ fast i en annan civilisation.”


96. När vi lämnat vår kropp på jorden så lever vi som ande i himlen. Vilka uppgifter får vi där? 


”Under Jesus är du en ande som ger av Guds eviga gen. Du delar all gen och ger all gens olika energier. Anden är ett filter som räddar jordens gen, energier genom att dela och avdela de skadliga energier som hotar jorden. Alla goda gener ges av andarna i jorden. Resten returneras till solen och delas igen i en kemisk process.


Andarnas, Jonernas främsta uppgift är att avleda främmande energi i solen och endast släppa fram vanlig jordisk gen eller frekvens. Som du förstår är det en ansvarsfull del i andens eviga liv. Man kan säga att andar växlar den energi som universum ger till jordisk energi. Andra delar Gud, dvs. den gen som ger ljuset.”


97. Är det ingen risk att vi ”går vilse” i den väldiga Jesusenergin när vi kommer dit?


”I Jesus finns den jord du ser, fast en annan gen eller frekvens. Där är alla andar som just lämnat det jordiska livet. Senare reser du i universum genom ljuset och får veta hur all gen är verksam. En undervisning genom Gud. Varje ande ärver den del av själen som är du, alldeles just den du vill vara och är.


Du ska inte oroa dig, du lever vidare i Jesus. Jesus möter varje själ som kommer hem igen. Du vet efter en tid vad du var och vem du är. Andarna visar alla de egna energier som ges i och av Jesus. Vi är alla själar med de egenskaper du har, ja just det, den själ du är.


I Jesus är vi energier och på jorden är vi energier i en kropp. Allt hänger samman i Gud, alla energiers gen, gemensamma jon.”


98. Den värld vi ser finns alltså som en astral version i Jesusenergin. Även människan ges en astral form som liknar den vi en gång var på jorden om jag uppfattat det rätt?


”I Jesus är du en ande som ges de egenskaper som situationen kräver. En astral ande som exakt speglar den du var på jorden ges när du kommer till Jesus. I varje själ finns gen som visar din gen av människan. Du ser den du var och ges en astral form.”


99. Kan man säga att anden är en astral elektrisk energi som ger ljuset, grunden för allt liv på jorden?


”Alla andar är elektriska energier genom Gud och själsliga andar av Jesus. När du lever som ande i Jesus ger du evig gen. Ljuset ges av andarna under Jesus. De är alla astrala och en del av den gen du en gång var på jorden. En ande visar vad du är, en energi. En elektrisk gen av Gud och Jesus.


Anden är evig del av Jesus. Den delar solens strålar och ger ljuset. Andens värld visar Guds gen om ljuset visas. Ljuset genomser all gen, alla energier, allt! Evig gen är andarnas del av Jesus. Övrig energi i Jesus är bara gen utan delning, elektrisk energi. Denna ges av andarna och används i universum som energi.”



 



 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:57

  90. Betyder det att det frigörs bakterier och virus från regnskogarna när de huggs ner?   ”Nu förstår du det allvarliga problemet när regnskogen skövlas. Energier frigörs i sådana mängder att Gud inte kan omsätta dessa gen i befintlig g...

Ovido - Quiz & Flashcards