under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 14.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:09


60. Eftersom solen är grunden för allt liv på jorden är det förstås viktigt att solens energier hamnar rätt och gör det jobb som de är avsedda för. Finns det sjukdomar som beror på solbrist?   

 

”Solen finns för att ge människorna sin energi, sin livsgnista och livsglädje. Varje gång du vänder dig mot solen så får din kropp extra energi att använda. Efter en lång och mörk vinter är behovet mycket stort.


Det är av högsta vikt att energitillskottet sker på sommaren. Depressioner hos den fysiska människan beror ofta på brist på solens kraftfulla energi. Din själ tar emot solens kraft och fördelar den till olika kroppsfunktioner. Ibland blir det en prioritering av fördelningen, det är då skador kan uppstå. Om du tömt alla reserver på vardagligt tuggande är det mycket vanligt att kroppen tar stryk. Du upplever att det går tungt, att du saknar den rätta gnistan. Reparationsarbete pågår ständigt i den fysiska kroppen. Solens kraft ger dig möjlighet att bli bra igen.”


61. Jag misstänker att jag har oändligt mycket kvar att lära i min andliga utveckling. Finns det någon slags plan över hur det ska gå till?


”I din andliga utveckling genomgår du många olika faser, som man kan likna vid sju steg:”


Steg1.  ”Du lever ditt liv på jorden under många liv. Där kan du lära vad kärlek är. Resan är många gånger mödosam och du kanske tvivlar på att du ska lyckas. Oroa dig inte, för tiden i universum är oändlig. Du behöver bara öppna dina sinnen. Förstå att kärleken är det som bär dig vidare mot högre andliga dimensioner.”


Steg2. ”När du levt många liv på jorden så förändras dina uppdrag. Du får svårare uppgifter att se fram emot. Dina uppgifter beror på dina handlingar. I steg två så blir du en andlig jordisk människa. Du leder andra och försöker i alla lägen att ge tröst.


Som du förstår så ser du dina svagheter. Du upptäcker att det är svårt att trösta, när du själv behöver tröst och förtröstan. Ingen kan hjälpa dig om du inte själv vill. Du blir den du är. Om du ger tröst till andra så blir du själv tröstad. Om du ger kärlek till andra, så får du själv kärlek tillbaka. Dina goda gärningar utvecklar ditt sinne och kunskap samlas i din andliga själ.”


Steg 3. ”Nu ändras dina vibrationer. Du har nått en god bit på väg i din andliga utveckling. Livet blir lättare när du lever med helt och fullt i den universella tanken. Du känner universums vibrationer och lyssnar. Livet är lätt att leva när du lever i harmoni och har stillat dina jordiska begär. Du börjar intressera dig för din andliga sida och förstår att du med dina handlingar för mänskligheten framåt. Ingenting är omöjligt när du ser en möjlighet att ge din nästa en utsträckt hand. Dina andliga vänner söker kontakt med dig och du lyssnar på deras små signaler.”


Steg 4. ”Din själ öppnar sig helt för den universella andliga dimensionen och framtiden är underbar. Kanske undrar du hur du ska klara allt detta? Oroa dig inte för din väg är utstakad. Du vandrar mot andliga utmaningar i den takt som din själ är mogen att gå.


Du finner lyckan när du märker glädjen hos andra med dina goda gärningar och du lever i samklang med jordens positiva energi. I Jonernas värld är aktiviteten stor för att hjälpa dig att se dina möjligheter. Steg för steg tar du dig förbi dina hinder. Du rensar din kropp och själ från dina synder och du förlåter andra de misstag som de begår.


Tiden på jorden ger stora förbättringar när det gäller din jordiska utveckling. Tiden talar för dig. Livet som andlig varelse tar ett stort steg framåt och du upplever lyckan i din andliga utveckling. Varje människa som kommit till detta stadium ser vilka fantastiska möjligheter den andliga utvecklingen ger.


Jordens framtid beror på denna utveckling från en varelse med primitiva egenskaper till en andlig fullödig själ. Positiva svängningar fortplantar sig och just din insats betyder mycket för andra människors liv. Jorden förändras med dig. Det kan tyckas att en människas handlingar inte påverkar den allmänna andliga utvecklingen, men så är inte fallet. Just varje människa kan visa sin väg och göra sina val för att ge jorden de möjligheter som den förtjänar.


I himlen ser vi de framsteg som görs och inspireras genom detta till att ge andlig upplysning. Himlens portar är öppna för dig och du lyssnar uppmärksamt på vad den har att erbjuda. Jesus kommer på allvar in i ditt liv och du förändras till en andlig människa med utmärkta mediala förmågor.”


Steg 5. ”Jordens energicentra är gränslöst. Utvecklingen som jordisk människa utvecklar dig på alla sätt. Du vidgar ditt medvetande allt eftersom du förändrar din världsbild. Atmosfären ger massor med solenergi under solens paraply. Du känner hur du utvecklas och en dag ska du sväva bland molnen med din tankes kraft. Joniska energier finns i oändlig mängd för dig bara du är mottaglig för dessa och vet hur du ska använda dem.


Resultatet beror på hur mycket du lärt under dina liv här på jorden. I sinom tid når du detta stadium där tanken omsätter dina tankar till handlingar. Jonerna (andarna) styr den process som du har lärt dig och du kan använda den joniska  (elektriska ) teknik som allt bygger på. Ingen kommer åt denna skattkammare utan att ha förtjänat det.


Vinden sveper dina tankar i universum och andarna vet när du är mogen att kontaktas för att ge dig ytterligare möjligheter. Värmen i ditt hjärta ger dig en biljett till tankens kraftfulla underbara värld. Din fysiska status är betydelselös i sammanhanget. Kraften bär dig vart du vill i universums fantastiska system. Du ger andra civilisationer vad du kan och får mångfalt tillbaka. Kärleken mellan civilisationer i universum är oändlig. Här regerar ingen missunnsamhet och inga misstankar, utan allt sker i samspel för att föra den universella utvecklingen framåt på alla plan.


Du känner att du lyckas förmedla dina tankar och du tar emot ofantliga joniska energier under ditt sökande i rymden. Du förstår bättre och bättre de universella sammanhangen och är snart en mogen andlig varelse för vårt fantastiska universum. Du ger och du tar emot. Ditt ego har du glömt och lever helt för andra.


Ingen rädsla finns längre, utan allt är kärlek. Du finner en gränslös lycka i ditt liv och känner dig som en fullödig andlig varelse. Du förstår vad himlens budskap handlar om och greppar mer och mer av de stora sammanhangen. Dina framsteg är otroliga och du känner dina framsteg i Guds hjärta. Du vilar tryggt i hans omfamning och vältrar dig i hans enorma kärleksfamn. Du närmar dig drömmen om att förstå alla de universella tingens ordning.


Du längtar till den dag då under sker och Jesus stiger ner till jorden. Visdomen i Jesu ande är outgrundlig och en otrolig kunskapskälla för ditt andliga sökande. I framtiden lever du som ett andligt väsen med mycket stor andlig kunskap. Livet är nu en meditationsplats för dig och din själ. Ingen behöver tro något annat. Du är gudomlig till din karaktär.”


Steg 6. ”I Jesus använder du din kunskap till att se en verklig dröm. Du inträder nu i det näst högsta steget i din andliga utveckling. Andarna känner din andliga status och hjälper dig till en andlig dröm. De ser vad du behöver och hjälper dig att söka den väg som du själv har valt. Jonerna ger dig allt du behöver för att förverkliga din dröm, som du tänkt och fantiserat om i din andliga själ.


Det kan vara saker som att du vill bli en Jonisk mästare som bevakar hela solsystemets sammanhang. Kanske väljer du att fara till en fjärran civilisation och lära dig hur andarna där tänker och fungerar. Jonerna hjälper dig till den rätta vägen. Du söker och de hjälper dig att finna.


På Jonerna finns det en jonisk flamma som brinner i oändlighet. Flamman är en symbol för din höga andliga nivå. Ingen kan missa att se den glöd som andarna frambringar för att hjälpa en andlig vän att nå sitt utsatta mål. Om du lever i en värld av kärlek, så finner du snart att resultatet av dina strävanden är lätta att nå. Om människorna på jorden kunde lära sig detta så vore livet en andlig rikedom.


62. Vilka är Jonerna och vad har de för uppgifter?


”Under solens paraply finns Jonerna som har en betydelsefull uppgift i universum. Joniska elektriska laddningar skickas i Jesus när du pratar på jorden via de joniska andarna. Alla varelser på jorden är joniska ( elektriskt laddade ). De tar emot jonisk energi från solen och sänder den sedan tillbaka igen. Allt sker med ljusets hastighet.

Jonisk ( elektrisk )energi som sänds från solen ger en jonisk ( elektrisk ) reaktion hos människorna. Jonisk energi transporteras, plus och minus måste gå ihop.


Nu kan du kanske förstå satelliternas roll i detta komplicerade samspel. Satelliternas frekvenser ligger ej i polaritet (elektrisk balans) med solens och detta medför stora svårigheter för andarna att kommunicera när signaltrafiken i rymden är tät. Jordens magnetfält spelar en stor roll vid signalutbytet mellan solen och jorden. Om jordens magnetfält ändras av tex. planeternas positioner så måste allt korrigeras för att fungera.


Vidare så ger solens joniska energi en jonisk (elektrisk) balans i universum. Jonisk energi samverkar på alla områden som rör elektricitet. De elektriska fälten på jorden absorberar enorm mängd jonisk energi från solen. Energi som får din kropp i obalans om det inte pågår jonvandring i atmosfären.


För att din kropp ska må så bra som möjligt så behövs stora genomgripande förändringar av det elektriska systemet på jorden. Mobiltelefoner och satelliter bör polariseras med solens joniska strålning. Allt måste polariseras med solens frekvenser. Solens energi går i ett evigt kretslopp och solen kommer aldrig att slockna. Universums energi är evig liksom andens energi i dig själv.


Du kommer i ditt andliga sökande ( steg 7) i kontakt med detta system och du når nivå sju när du är jonisk i anden och en del av detta komplicerade system. Jonerna och Jesus befinner sig på denna nivå. Jonerna i livets tjänst ger dig ditt liv. Du skulle inte klara en dag utan denna komplicerade tjänst från andarna under solen.


Solen är den energi som ger allt liv på jorden. Om du och Jesus ger jonisk (elektrisk) energi till Jonerna (andarna) så ger andarna alltid tillbaka denna energi. Plus och minus ska alltid gå ihop, annars kan du inte leva ett liv som människa på jorden. Din själ, ditt andliga Jag skulle inte klara sig utan detta energiutbyte, utan skulle törsta ihjäl av jonisk energibrist.


Om en jonisk energi förbrukas gör det att livet förändras. Skador uppstår om andarna inte hinner returnera alla joner. Detta medför att den andliga utvecklingen stannar upp och  därav begreppet, det du gör mot andra får du också skörda. Det du sår får du tillbaka. Människornas dumhet och många gånger kärlekslösa liv ger upphov till skador när andarna inte hinner korrigera de obalanser som uppstår.


I rymden råder balans mellan alla energier, på jorden är förhållandet det motsatta. Människornas utveckling måste påskyndas för att de elektriska energierna ska komma i den perfekta balans som en gång var. Perfekt balans ger ett universum i harmoni. Såväl andar som människor finner sin utstakade väg på sin vandring på de sju stegen mot andlig fulländning.”


Det här var verkligen inte lätt att förstå, men så har jag nog kvar en hel del att lära. Jag kan ändå tänka mig hur viktigt det är att den elektriska balansen är så bra som möjligt både i rymden och i människans kroppar och att våra trådlösa elektriska system bör göras så likt solens frekvenser som möjligt, för att inte orsaka kroppsliga åkommor eller problem i signalutbytet  mellan solen och jorden. Vad beträffar Jonerna så tror jag att jag nöjer mig med min systers berättelse om sitt möte med dem:


”Jonerna är ett slags folk som lever som andar under solens paraply. En värld som du aldrig kan föreställa dig. Livet hos Jonerna liknar inget annat. Solen ger dem energi och de laddar sin energi i solens strålar.


Man lär sig att livet är en skola. Att man kan leva som en jonisk energi med solen i centrum. Under solen finns Gud. Under Gud finns Jesus och alla Joner. Man kan säga att solen genomlyser andarna och ger dem den energi som de behöver.”  


63. Vad händer när man tagit det högsta trappsteget på sin vandring mot andlig visdom?


”Frälsningen kommer när du förstått de universella sammanhangen. Då ska du omges av ett evigt solsken, i en värld som är andarnas riktiga hem. I den världen finns evigt liv. Din roll är ändå viktig. Du ska i evig tid ge livet på jorden ditt andliga stöd. Om du ser en oförrätt så hjälper du den utsatte att finna tröst. Om du ser en oförrätt så hjälper du genom att ge förtröstan. Om du ser en andlig handling så njuter du i ditt eviga liv.


Till evighetens eviga tid kommer du när du finner alla sammanhang omkring dig, på jorden och i universum. Om du ger andarna livet kan solen få den energi den så väl behöver. Människan blir andlig och ser den andliga världen. Jorden får kärlek och du ger din del av kakan. Ingen behöver längre känna oro eller ängslan.


Yngre andliga varelser sköter de universella sammanhangen och hjälper solen med sin energi. Äldre joniska varelser vilar i evighetens tempel och livet på jorden når fastställda mål. I evighetens tempel blickar du tillbaka på din andliga tid i himlen och på jorden. Här lever du ett liv i andlig lycka.


Livet i evigheten är joniskt. Du är en del av den högsta visheten. Du lever i den optimala sanningen och förstår det som överhuvud taget går att förstå. Om Jonerna under solen lyckas med sina uppdrag så kommer de till den universella evighetens tid. Den högsta nivån i universums stora labyrint.


Lägre stående varelser får den ledning som de behöver. I universum finns vilsna andar som behöver andlig vägledning och kärlek, både på jorden och i himlen. Dessa andar ägnas stor uppmärksamhet och ingen lämnas ensam. Efter en tid så vaknar dessa andars gnista igen och hittar till slut sitt rätta andliga jag.


Andarna i himlen kan alltid rådfråga andar på högre nivåer. Andarna i evigheten har alla svar. Ingen ande lämnas utan att frågorna blivit besvarade. Den andliga utvecklingen bestäms av universums lagar. Det finns inga genvägar, du måste vara förtjänt av din lycka.


Kanske når din själ evigheten en dag. Höjden av visdom under solens paraply. Om livet i himlen är underbart så är evighetens liv euforisk lycka. I alla liv på jorden och i himlen har man en strävan att nå det optimala för den människan eller anden i just det livet. Allt har ett sammanhang på jorden och i himlen. Allt är Gud, Gud finns i dig. Din själ hjälper dig i dina andliga försök att nå den för många okända dimensionen.


Livet tar aldrig slut utan förändras och din själ utvecklas. Målet är evighetens dimension, alla själars drömtillvaro. Den absoluta kunskapen om tingens ordning i universum. Livets uppkomst och livets gång omfattar hela den universella tanken. Inget sker av en slump. Du är en del av evighetens samspel. Du är av Gud, du är Gud!”


Mina tankar kring del 1, alltså fråga 1 - 63.


Det som hittills beskrivits genom mina frågor handlar mycket om hur vi lever här och nu och vilka mål vi i framtiden kan sträva mot för att livet här på jorden och i himlen ska bli så bra som möjligt. Viktigt blir att lämna det ego tänkande som i mångt och mycket präglar vårt samhälle. Ska vi lyckas med det så handlar allt om kärlek. Kärlek till oss själva, kärlek till vår nästa, kärlek till Moder Jord, ja kärlek till allt.


På 2000 talet kommer möjligheterna att kommunicera med den andliga världen att öppnas allt mer. Vi får möjlighet att skicka en tanke och få svar. Det kan även bli möjligt med visuella kontakter så småningom, när människorna höjt sin vibrationsnivå med hjälp av kärleken. Vi ska nog inte tro att någon gestalt från himlen helt plötsligt stiger ner till oss och fixar allt, utan sikta in oss på att vi själva måste göra en stor del av jobbet för att lyckas och ta den andliga världen till hjälp för att nå våra mål.


Genom våra själar flödar två stora övergripande energier, Gud och Jesus och därför ges varje människa möjlighet att leva som en jordisk Jesus med kärleken som förebild. Många religioner har förebilder i människans form. Troligen levde dessa människor med kärleken som förtecken och den möjligheten har även vi som lever här och nu, alltså att leva som en jordisk Jesus precis som olika religioners kärleksfulla förebilder troligen levde i en svunnen tid.


Tanken är nog inte att vi ska leva asketiskt och plåga oss själva, det ger inga extrapoäng när vi kommer till himlen. Där behandlas alla lika med en kärleksfull förväntan att allt ska ordna sig till det bästa. Att leva med glädje, ta hand om sina barn och sin nästa, bry sig om andra, leva ett gott men måttfullt liv och tänka på hur vår jord mår, är saker som leder utvecklingen framåt.


Vad tjänar det till att börsen överfylld med pengar om luften vi andas färgar lungorna svarta av sot? Det är sådana frågor vi får grubbla över, väga för och emot och fatta beslut därefter. Egot säger en sak och sunda förnuftet troligen en annan sak, det blir upp till oss att avgöra vad som är det bästa för vår framtid. Gud och Jesus gör inte valet åt oss utan hjälper och vägleder, hjälper och vägleder.


De texter som nu kommer handlar om universums energier. Många delar är väldigt kluriga, men jag ska göra ett försök att efter bästa förmåga redovisa grundtankarna och försöka hitta andemeningen även i den delen. Här möter vi uttryck som jon, Joner, jonisk osv. Det är antalet protoner och frekvensen som styr vår verklighet har jag fått lära mig när jag jobbat med texterna. Solens positiva laddningar ges benämningen++. Jesusenergin runt jorden++. Jordens inre++. Jordens yta+. Människans kropp+ och till sist människans själ++. När vi behöver fysisk energi så tar vi den från jordens yta+ och när själen, ”tänket” är igång så behöver vi energi med annan karaktär, två protoner++. Se bilden nedan.

  

      

 

I kommande texter är det många olika solar att hålla isär. Gemensamt för alla solar är att de tar emot energi och ger energi. Den sol vi ser vid fint väder beskrivs förstås som en sol. Tar emot energi och ger energi.


Jesusenergin runt jorden beskrivs som en sol. Tar emot och ger energi. Själen beskrivs som en sol. Tar emot och ger energi.


Hjärnan beskrivs som en sol. Tar emot och ger energi. Moder jord beskrivs som en sol. Tar emot och ger energi.


Man kan till och med kalla människan för en sol, därför att människans kropp och själ har samma uppbyggnad som jorden, som är en glödande sol. Kroppen+ och själen ++, jordens yta+ och jordens inre++.


I del två möter vi även gener av olika slag. Lite kort om vad benämningarna av dessa gener betyder enligt ursprungstexterna i förutsägelserna för 2000 talet. Totalt finns 1200 olika gen, energier, med en ofattbar mängd kombinationsmöjligheter. Här kommer några av dessa:


All gen - Guds del av gen i Jesus.


Avgen - avdelad gen som visar det arv du får.


Genetisk gen - ärvs i Jesus av själens gen.


Jonisk gen, energi - ges som universell gen, elektricitet.


Delad gen - ärvs i Jesus, ges till en mänsklig själ, det arv du är.


Allvarlig gen - delar den gen Gud är. Ljuset av Gud är hälften av Jesus, hälften av Gud. Två olika frekvenser av samma gen, energi.


Vuxen gen - den del av själen som utvecklas under det jordiska livet. Här är ditt livsgen eller livsmål.


Verksam gen - ger en effekt, en antydan av det mål du ges under ditt liv. Du ser det du ska göra i ditt liv.


Daglig gen - verkar genom Gud. Den underbaraste och ädlaste av alla gen. Verkar om du ger gen som utvecklar Gud, dvs. all gen, energi.


Undergörande gen - ger ett resultat i tiden och visar det gen som ges och avses.


Alldelad gen - Guds gen som är en egen gen med samtliga frekvenser.


Den här sidan kan nog vara bra att återgå till när man söker klura ut andemeningen i texterna. Tyvärr har jag inget facit utan var och en drar förstås sina egna slutsatser utifrån det skrivna materialet och det jag berättar för er. Jag kommer nog ändå att skriva lite egna funderingar som slutkläm, göra ett försök att sy ihop det hela. Ja vi får se, hur det går med det. Här kommer först en liten upplevelse som jag hade när texterna skrevs, som handlar om den bevingade hästen:


-När jag höll på som mest med texterna Visioner för 2000 talet, så fick jag känna på olika energiflöden i kroppen. Det pirrade i fingrar och tår efter ryggraden och många andra ställen på kroppen. En gång när jag låg och vilade och slappnade av var jag plötsligt i en miljö med svart bakgrund. En bit bort var det något som rörde sig. Det kom närmare och närmare och till slut framträdde en vit häst med vita vingar. Vingarna rörde sig med värdighet och inte så snabbt utan sakta, sakta när hästen rörde sig framåt och kom närmare. 


Vad var nu detta kan man undra? Min egen tanke var att jag nog öppnat ”ett energifönster” och att det visades på detta sätt . En slags meddelande från himlen. När jag nu satt och skrev frågade jag i tanken hur det här hängde ihop. Svaret jag fick var att hästen visar all världens gen, elva dag-gen och elva sänd-gen, all den gen som Gud är. Musik, elva delar av Jesus och Guds gemensamma del.



 



    




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards