under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 13.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 15:57


55. Finns det andra livsformer än vår, i Universum?


”På jorden finns två i människans form. När vi har andra uppdrag i universum prövas andra gestaltningar. En slags forskning pågår över olika joniska former. De andliga lagarna förbjuder att visa andra joniska former än de som gäller för just den världen eller solsystemet. Det finns andra former av liv än det jordiska. I universum finns tusentals varelser under solens paraply.”


56. En av andarnas viktiga uppgifter är att filtrera och sända energi till jorden. Pågår det någon slags forskning kring detta så att resultatet ska bli så bra som möjligt?


” För att atmosfären runt jorden ska fortsätta att vara det skydd mot rymdens strålning som den alltid har varit, så kommer Jonerna att utföra elektriska försök runt solen under nästa århundrade. I den andliga världen görs stora ansträngningar att upprätthålla balansen i de elektriska fälten runt jorden.


Jonerna forskar om olika elektriska fenomen både i den fysiska och i den andliga världen. Jorden är nu inne i en elektrifieringsintensiv period och det kan störa en del system i den joniska, andliga världen. Andra och mera förfinade energiformer kommer, men till dess så har Jonerna absolut koll på de elektriska fälten runt jorden.


Satelliternas signaler stör många andliga varelser i rymden. Det är svårt att upprätthålla den universella balansen med alla trådlösa system som jordens forskare hittat på. Dessutom störs människans elektriska balans, med många stora problem som följd. Något måste göras åt detta problem, för många lider både i den joniska och den jordiska sfären.”


57. Jorden och den andliga världen hänger ihop likt ett jättelikt pussel har jag fått lära mig, men nog undrar man ibland hur livet kom till?  


”I årtusenden har det skett en stor ekologisk utveckling av olika arter för att utforska de genetiska möjligheterna på vår jord. Utvecklingen sker under strängt kontrollerade former. Liv skapas och liv försvinner. Jonerna har en skapande roll i andarnas värld. De ansvarar för den biologiska skalans mångfald och bestämmer vilken riktning olika arter ska ta.


Det kan gå fel om människans biologiska strukturer störs av oväntade inslag. Ofta är det oförutsedda aktiviteter av människan som stör den gudomliga planen. Många gånger är det vinstintressen i olika sammanhang som stör den genetiska programmeringen.


Aids är ett sådant exempel på detta, genom att regnskogarna skövlats och stora områden helt förstörts. Djuren lever inte längre i sin naturliga livsmiljö, utan drivs från sina underbara joniska erfarenheter. Just detta är orsaken till aids. Joniska laddningar styr den genetiska programmeringen på ett mycket sofistikerat sätt. Generna följer vissa lagar och cellerna utför deras order. Om regnskogen är frisk och naturlig samlas all den energi som krävs för denna balans i generna. I generna ser elektriska laddningar till att cellerna får sin rätta programmering. Djuren lever i en naturlig balans och livet utvecklas enligt den andliga planen. Aids kom till genom en genformation av den genetiska koden.


Nästan alla korsningar styrs av generna i arvsmassan. Dessa gener producerar exakta mängder av det biologiska arvet. Om balansen i processen rubbas, så framträder diverse störningar. Aids kom till genom just en sådan störning. Regnskogarnas värld kom i otakt med arvsmassans joner, alltså det elektriska fält som genom årtusenden etablerats i samspel mellan djur och växtriket.


Detta ledde till att växter försvann och ersattes av andra icke regnskogsanpassade växter. Detta i sin tur medförde att människor som vistades i området fick i sig jonisk energi som solen gödslat regnskogen med. Andarna lyckades inte hejda processen utan felaktiga programmeringar spred sig till människans genetiska programmering. Verkningarna blev katastrofala och ingen anar att den egentliga boven i dramat är vinstintressenas skövlingar av den fantastiska regnskogen.”


58. Finns det andra faktorer som kan orsaka genetiska störningar i framtiden?


”Elektriska störningar i vår atmosfär slår hårt mot din kropp. Alla dessa onaturliga frekvenser ligger som ett brus över jorden och stjäl din energi eller påverkar din förmåga att ta emot den riktiga naturliga energin, solens energi.  I den andliga världen är vi mycket oroade över detta.


Vinstintressen när det gäller mobila anläggningar som telefoner, telekommunikation och andra energianläggningar av den typen styr utvecklingen åt felaktigt håll. Det kommer en dag när forskarna upptäcker att olika frekvenser stör den genetiska processen. Okritiskt granskande av uppköpta vetenskapsmän leder just nu denna forskning åt felaktigt håll.


I stället för mobila signalberoende anläggningar så borde markbundna specialisolerade sändningar vara det som gäller för framtiden. Tänk dig att vi skulle sända kraftverkens elektricitet i luften, vilket förstås är ett onaturligt förfarande. Då skulle mänskligheten gå under.


Signalerna från telefoner och andra mobila apparater är inte så starka jämfört med elektricitet, utan det är mängden av olika signaler och frekvenser som oroar. Andarnas arbete med detta område är prioriterat och borde vara så även på jorden.


Solen är den energikälla som sänder de mest naturliga signalerna för människan. Ljusets energi finns genetiskt inplanterad i den mänskliga varelsen sedan årtusenden tillbaka. Man kan likna alla nya frekvenser vid ett spindelnät som ligger runt jorden och klibbar sig fast vid jordens elektriska fält. Aids kom till av genetiska förändringar orsakade av människans dumhet. Liknande fenomen kan komma att uppträda på grund av telekommunikationens ohejdade utbyggnad påhejad av enorma vinstintressen.


Problemet är omfattande och när detta uppmärksammas, så är alternativen till kommunikation i luften inte så många. Omställningen blir svår och bör startas genast i små steg. Forskarna måste ta sitt ansvar, industrin som tillverkar dessa anläggningar besinna sig och börja använda det för människan mindre skadliga markbundna nätet. Iframtiden prioriteras forskning kring elektricitet och frekvenser i den andliga världen så och på jorden.”


"Solen är den energikälla som sänder de mest naturliga signalerna för människan. Ljusets energi finns genetiskt inplanterad i den mänskliga varelsen sedan årtusenden tillbaka. Man kan likna alla nya frekvenser vid ett spindelnät som ligger runt jorden och klibbar sig fast vid jordens elektriska fält.”


59.Betyder inte det att solens naturliga flöden kan få svårt att nå oss och att det i sin tur kan ge olika problem i vår kropp?

Solen omges av gaser som slungas ut likt eldslågor. Solens gaser aktiverar den joniska processen så till vida att området kring solen expanderar. I denna process har Jonerna en stor betydelse. Från solen slungas elektriska och kemiska laddningar ut i vår atmosfär. Andarna korrigerar och finstämmer denna process.


I solen finns centra med olika arbetsuppgifter. Andarna styr dessa centra likt en spindel i sitt nät. Man kan säga att solen brinner, men det är inte riktigt korrekt. Solens energi alstras när joner (elektriska laddningar) bombarderar  universum med partiklar som kemiskt finns bundna i solens centra. Dessa partiklar släpps ut i exakta mängder och processen har i alla tider fungerat oklanderligt.


Jordens alla frekvenser i diverse anläggningar stör solens välbalanserade energiflöde. Avstånden i rymden är enorma, men allt hänger ihop likt ett pussel. Ingen bit får fattas eller skadas för då blir resultatet okontrollerat och inte särskilt vackert. Slutsatsen av detta resonemang blir att även människorna måste ta sitt ansvar för detta frekvensproblem precis som andra civilisationer tar sitt. Många människor lider och har fått sina kroppsliga processer störda av alla dessa skräpfrekvenser som slungas omkring.


Lösningen på problemet finns att söka i solens kemiska och elektriska processer. Andarna reglerar dessa, men så fungerar det inte riktigt på jorden. Här måste alla besinna sig och ta sitt ansvar. Solen påverkas av alla elektriska fält som alstras i jordens atmosfär. Nu har frekvenserna så stort omfång och sådan styrka att störningarna på solen accelererar. Utvecklingen ska hejdas och vändas och bör startas genast för att de världsliga påföljderna ska bli så lindriga som möjligt.


Ekonomiska intressen har kort tid på sig för att ändra sitt tänkande och övergå till mera naturliga processer. Jorden ska vända sin skuta och lägga om kurs. Miljö i luften är inte bara sot, damm och smuts. Ett minst lika stort problem är situationen som jag just beskrivit ,med alla dessa envisa elektriska apparater. Solen är ett elektriskt väsen i himlen, att vårda och ta hand om på bästa möjliga sätt.”



 



    




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards