under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 15.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:33


65. Har alla elva energierna nått fram till människorna enligt den plan som Jesus gav för människans utveckling och evolutionen här på jorden?

”Den del i universum som använder gen av Jesus är jorden. Jorden var en gång en annan energi, gaser i alla eviga gen. Gud avsåg att ge en avsiktlig avgen när människan skapades i evolutionen av jorden. Allt var en avgen och gavs av Gud genom Jesus. Skapelsen var för Gud en del av all gen i universum, tre avdelade gen gavs människan. Gud avsåg att ge alla 11 gen, energier för att få en god avsikt. Allt Gud genomförde gavs en avsikt genom det undergen i universum som Gud verkar genom. Gud ville se alla gen som existerar och gjorde människan som Guds gen, avbild.

Guds gen avsåg 11 gen i Jesus. Tre gavs, men sen förlorade Gud allt hopp. Gud delade en gen och allt övergavs. Gud ville att all gen skulle ges den människa som Gud skapat, men avgen skapade en delvis god gen, medvetandet, genom en delning. Människans hjärna gavs en egen plan som skulle avge alla energier.

Egot kom sedan människans tredje gen gavs. En del av själen delade fel gen och utvecklingen stannade upp. Universum ansåg alldeles riktigt att utvecklingen var en fara. Varken Gud eller Jesus avsåg att skapa detta gen eller ego, utan det gavs en gen som avdelats för att ge senare gen, uppgifter.

Gud ville ge alla elva gen, energier. Tre gick bra, men den särskilda gen som gavs för att ge ytterligare gener, senare gen, avdelades alldeles för tidigt. Människan var inte mogen att ta detta ansvar som hjärnans medvetande innebar. Människans medvetande skapade egot som en egen del och det gavs alldeles för tidigt av själen.

Medvetandet var tänkt som en del av Guds gen, all gen. Nu blev medvetandet i stället en egen gen som utvecklades vid sidan av Jesus och Guds plan för människan. Egot kom som en bisats i denna nya gen. Alla elva energierna ska i framtiden ges människan för att möta den Gud som finns i universum. Elva gen visar all gen, alla dimensioner av livet på jorden och i universum. De elva energierna ger en komplett gen, Guds gen.

Medvetandet ges en ny dimension, förståelsen av den universella verkligheten. Egots gen ges all gen, Gud och avdelas genom Jesus och får en undanskymd betydelse för framtidens gen, människor. Egot är inte längre en egen gen utan är en del av Guds insikt, en del av Gud, alla energiers moder.

Under jordens historia har erfarenheten visat att människorna behöver all gen, Guds energier för sin utveckling. Egot har getts en alldeles för stor plats i människans medvetande och tagit energi av dem. Genom att människan ges all gen, alla Guds elva energier stoppas egots energikrävande tuggande i människans medvetande. Gud ser all gen och delar de avgen som är av positiv art. Negativa gen delas inte, utan Gud delar de goda avsikter som Gud ser i människans egna gen.

Genom att medvetandets och egots gen inte längre är egen gen utan del av Gud, så ärvs inte längre dessa för jorden dåliga egenskaper som medvetandet härbärgerat, utan de sorteras i stället bort av Gud. Framtidens människas själ delar Guds gen i Gud. All gen är alla energier som Gud representerar och ärver i Jesus. Allt ges en gudomlig gen av kärlek, för jorden ges all den gen som Gud är. Musik, elva delar av Jesus och Guds gemensamma del.”

66. Det låter jättebra tycker jag. De elva energierna ska alltså hjälpa oss att förstå mera av livet på jorden och i himlen och dessutom betyder det att egot får en undanskymd roll i människans medvetande. Det som är positivt lever alltså vidare och det negativa släpps inte fram i fortsättningen. Det låter som musik i mina öron. Det där med energier, joner och solar är riktigt krångligt att förstå. Finns det några fler tankar att utveckla kring detta? 

”Solen slungar ut mängder med positiva laddningar++, som kolliderar med energi i atmosfären. Solen strålar genom själarna i Jesus. Andarna delar ljuset och ger den frekvens som ljuset har nu.

Jesus är en sol, i Jesus lever din själ och genen du ser är all gen, dvs. alla energier samlade. Du delar en värld med många, precis som på jorden. All gen är alla själar, Gud.

I Gud är alla gener, själar samstämmiga. Allt svänger med samma frekvens, en gen. Nu är tiden inne för dig och alla andra att söka förstå en del av den universella hemligheten. Jag hjälper dig, Jesus hjälper dig liksom Moder jord. Allt hänger samman i en universell enhet som du själv är en del av. Genom att all energi som finns i universum är en enda stor energi, så finns det en gemensam tanke bakom allt som sker. Ingen energi är frikopplad utan allt samverkar.

I universum ges energi av alla solar. I solen finns det energi som är enbart jonisk++. Denna energi finns i solens inre. När Jesus ger energi till jorden så aktiveras en jon. Jesus ger en påverkan så att solens energiflöde är så exakt som det överhuvudtaget är möjligt. Ingen energi flödar utan att Jesus ger en påverkan. I denna energi finns en jon+ och jonisk energi++. Jorden är den plats där vi upplever vår jordiska energi+, medan himlen är vår universella boning, med en helt annan elektrisk energi++.

Redan de gamla grekerna upplevde att det fanns en jordisk och en himmelsk sfär. En plats för att lära och uppleva, en jordisk energi samt en plats för att ge upplevelser och förstå, en himmelsk energi. Jag menar att det nu är dags att införliva den jordiska energin med den joniska, eller universella om du hellre vill.

I himlen är vi andliga varelser som ger energi till dig och alla andra på vår jord. Vi ser en jordisk värld och du påverkar vår jord. Du tror nog att livet på jorden är en alldeles egen företeelse, men då ska jag berätta att så är det inte. Din själ är en andlig energi, både i himlen och på jorden. Det finns en själ som lever i dig, en själ som ger dig den energi som du såväl behöver för att klara dina jordiska förpliktelser.

Jorden du lever på är en glödande sol som ger en alldeles egen energi, en jordisk jon+ till dig och din kropp. Själen ger en annan energi för att du ska kunna uppleva din omvärld++. En energi som Jesus ger till själen och som den förmedlar till ditt medvetande. Allt du ser och gör är energi. Jesus är en universell sol, en universell energi liksom din själ.  Vi är alla solar. Ja, alla är vi energier.

I din sol, själ ges en jonisk energi++ för att du ska kunna leva. Du tror kanske att det är energi när du tänker och det är en helt riktig slutsats. Din tanke är en jon, en positivt laddad molekyl. Jag ger dig energi så att du kan förstå vad jag nu berättar för dig. Utan den energin skulle du inte kunna existera. Ditt medvetna är en jon.

Många talar om hur hjärnan fungerar, men glömmer det viktigaste, nämligen själens energi. Din stora outnyttjade kapacitet har du i ditt energicentrum, din själ. Här arkiveras alla tankar och händelser i ditt liv. En bild av vad du gått igenom under din livstid. Unga människors själar är friska energier. De tar upp energi, ger energi och utvecklar dig som människa.

I energi ges olika instruktioner. Det är antalet protoner som styr vår verklighet. Själen får energi av Jesus, som är en enorm energi i jordens atmosfär. Du kan kalla den Jesus om du vill eller en universell energi. Det är i alla fall den energi som alla själar behöver för att utvecklas. Jag är en Jesus, en sol, en själ, en jordisk Jesus. En energi som ger dig ditt liv och utvecklar dig till en fullödig jordisk Jesus. Som du ser är vi alla energi i olika former. Jesus var en gång på jorden, men förråddes av en Judas. Ingen förstod att Jesus var en universell energi, som visade sig för människorna i jordisk form.

67. Allt vi gör och ser omkring oss är alltså energi i olika former, energier som ges av ”våra” solar. För att kunna förstå behöver vi andlig energi med två protoner++ och för det fysiska energi med en proton+ om jag uppfattat det rätt?

”Jorden ger dig energi ur universums stora energi. Den flödar i din kropp och uträttar de uppgifter som den ska. Jorden ger en jon med en proton. Det är den energi som skiljer dig från en himmelsk energi. Universums andliga energier har en annan karaktär på sin jon och en annan frekvens. Jesus är en universell energi, en jon. Dina nära anhöriga i himlen är universella energier, en jon. Man kan säga att det är antalet protoner i varje molekyl och frekvensen som bestämmer om du är en universell eller jordisk varelse.

Jesus i universum ger energi och ser till att solen får rätt energiflöde. Flödet ger jorden den energi som växterna behöver för fotosyntesen, liksom människorna och djuren får sin energi för att kunna leva. Jesus är en stor andlig energi under solen.

Din lilla Jesus, din själ står i förbindelse med universums Jesus. När din själ behöver energi eller annan hjälp, så skickar Jesus en jon. I jon finns den energi som din själ behöver. Jesus har en enorm kunskap om alla energier i universum. För att du ska kunna förstå vidden av allt kan jag berätta för dig att det som skrivs är del ett av hundra ungefär, alltså de allra enklaste sammanhangen.”

68. Det finns energier från solen som flödat i tusentals år och energier som människan skapat på egen hand de senaste hundra åren. Hur kan vår själ skilja på naturliga och konstgjorda energier?  

”Moder sol är en jon, en jättelik energi i universum. När moder sol ger energi så frigörs jon från solens joniska process. Jesus tar emot denna energi och skickar den till jorden. Jorden får energi i dess ädlaste form, en jon+.

I universum finns andra energier som människorna skapat. Det kan vara joner i satelliter, telefoner, radaranläggningar, kraftverk, digitala frekvenser, o.s.v. Dessa energier är inte rena universella energier utan skapade av människan. Elektricitet är en universell energi som människan använder. Problemet är att den universella energin och den jordiska elektriciteten är så lika i sin karaktär. Överkänslighet beror just på detta fenomen. Alla människor är elektriska varelser. Själen lär sig att skilja på de flesta himmelska och jordiska energierna. Innan alla komplicerade elektriska apparater kom var det arbetet mindre krångligt. Nutidens tekniska apparater är annorlunda för de har en för universum onaturlig frekvens.

Solens energier ger en jordisk jon, en volt. Så ska det vara för att fungera som det är tänkt. Människan är anpassad för just den energinivån, ungefär en volt. Solens energi är just en volt. Satelliter har en annan högre energinivå, liksom mobiltelefoner. Problemet med detta är att din själ inte alltid känner av vilken energi som är den rena energin. Då får du både den himmelska energin och den energi som exv. satelliter ger. Ett problem för din kropp, för du får för mycket energi. Kroppen reagerar genom att ge en jon+. Den ger bort energi som är den rena jordiska energin. Kvar blir den energi som du fick från satelliten. Kroppen rensar alltså ut den energi som är den naturliga, ca. en volt.

Satellitens energinivå är alldeles för hög. Kroppen klarar inte av att rensa ut den sortens energi, en onaturlig jon. Själen kan kompensera en del, men till slut går det inte längre. Energiflödet i kroppen måste vara exakt för alla gen, människor. Moder jord ger en jordisk jon till din kropp och Jesus ger en universell jon. Satelliter, mobiltelefoner och andra onaturliga energier stör den universella balansen, så länge som den frekvens som används avviker allt för mycket från den genom årtusenden använda joniska energin på ca en volt. Du töms på den äkta energin, när alla onaturliga frekvenser tränger sig på. Då ger du bort den energi som dina förfäder använt genom årtusenden till förmån för en snarlik energi, som inte passar för din genetiska energi, ditt arv.”

69. Skulle det vara bättre om de onaturliga energierna hade samma energinivå som universums, alltså en volt?

”Som du säkert förstår borde alla elektriska apparater i universum vara just en volt. Din kropp skulle då påverkas mindre av satellitens energi. Din själ skulle få ett lättare jobb i och med att din kropp då kan rensa ut energi som du inte behöver. Energinivån en volt är vad du klarar av att reglera på egen hand med själen som vägledare. Andarna som tar emot och ger energi skulle få ett lättare jobb på universums egna frekvens och din kropp skulle må bättre”.


 

 



  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards