under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 20.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:57


90. Betyder det att det frigörs bakterier och virus från regnskogarna när de huggs ner?


”Nu förstår du det allvarliga problemet när regnskogen skövlas. Energier frigörs i sådana mängder att Gud inte kan omsätta dessa gen i befintlig genetisk substans. Överskottet som ges är delvis en gen, evig del av själen. Allvarliga psykiska effekter, fruktade sjukdomar, demens ges alla av detta överskott av gen, dvs. virus och bakterier avdelade från vår regnskogs mull. Själens eviga gen förändras och ger en delvis annan genetisk uppsättning.


Allvarlig avdelad gen påverkar sedan hjärnan och kroppens funktioner. Du ärver en skadad gen och det tar ofta flera generationer, att dela de felaktiga generna igen och ställa allt till rätta. Jorden ger exakt gen genom jordens genetiska virus, men detta förutsätter att mängden bakterier och virus i universum är konstant, annars delar virus även andra gener i okontrollerad form. En genmanipulation utan egentlig kontroll.”


91. Virus kan alltså ges kontrollerat för att utveckla vår själ. Vad händer när virus angriper vår kropp om immunförsvaret är nedsatt?


”Okontrollerat ges gen av virus när kroppens immunförsvar är nedsatt. Då läser inte kroppens försvarsceller den gen viruset är, utan tror att den felaktiga genen är en egen del av själens genetiska försvar. Ingen cell angriper det virus som söker en organisk plats att generera sig i. Resultatet blir att viruset hinner föröka sig innan kroppens eget försvar inser faran och aktiveras, då kanske försent för att undvika skador i kroppens egna gener.


Som du förstår är kroppens genetiska försvar sårbart under vissa perioder och det är då främmande virus ges en regenereringsplats med epidemier eller andra farsoter som följd. Ebola, aids, huang osv. ärvs genom gener som hittat en värd att leva i och gömma sin gen i. Aktiveringen ges av viruset när immunförsvarets gener vant sig vid den gen som bara viskar sitt namn i en undanskymd vrå av arvsmassans gen.”


92. Kan genetiska störningar som människan orsakar rättas till?  


” En vuxen gen( den del av själen som utvecklas under ditt jordiska liv ) ärvs genom Gud.


Allvarlig gen, är den gen som okontrollerat visar sitt ansikte för människorna och djuren. Regnskogarnas skövling och isarnas smältning är ett stort gissel i detta sammanhang.


I regnskogens mylla finns två själsliga gener. Virus angriper dessa när regnskogarna skövlas och en gen som Gud ger förväxlas med den falska virusgenen som bildats. Allt enligt naturens lagar, men tyvärr fel pga. den enorma frigörelsen av energi när regnskogarna skövlas.


All gen är evig. Den förändrar den gen som gäller för stunden och påverkar våra liv. Det genetiska urvalet ger den gen som är den ideala över en lång tid. Störningar är mycket svåra att rätta till och oerhört tidskrävande, för att inte tala om det lidande de ger, allt pga. människornas sanslösa exploaterande av naturens rikedomar och begäret efter pengar och makt.”


93. Är arvet genom själen förbehållen människan eller har djuren något liknande system?


”Människorna ärver gener som delas av all gen, Guds del i arvet. All den genetiska information som ärvs av människan är förbunden genom Guds gen i Jesus. Gud är en allsmäktig gen som verkar genom Jesus.


Vidare ärvs gen av djuren, en annan gen. Denna gen är ej själslig som människans. Arvet genom själen är inte djuren förunnat. Guds verk delas av alla människors själar i himlen och på jorden.”


94. Har vi moderssjälar i himlen?


”Andarna är människornas egna modersjälar, syskonsjälar eller kusinsjälar. Alla uttrycken beskriver att du har en universell del av din själ i Jesus. En egen del av Jesus är den del du är genom din själ. Alldeles som Guds gen är en gen i all gen, energi.


I Jesus delas de energier som ges av din själ. Din moders del delar den gen du vill ge och ger den vidare. Språket är vanligast bland de gener som ges och delas. Genen som ges när du talar delas. En del, ljudet, förmedlas genom stämbandens vibrationer. Förståelsen förmedlas till själen av Jesus och ges i hjärnbarken för vidare transport. En oerhört snabb gen med underbara egenskaper.


Jesus olika uppgifter kan sammanfattas så här:


1. Dela gen, energier som ges till Jesus. 2. Ge energi i olika former. 3. Ta hand om själar som lämnat det jordiska livet. Det är Gud som ansvarar för fortlöpande genetisk delning i universum. Gud delar allt och ger av Guds gen.”



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards