under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 18.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:53


80. Människans arvsmassa ser ut på ett visst sätt, liksom växternas och djurens. Finns det någon risk för skador på vår arvsmassa, eller kommer allt att fungera perfekt genom alla tider?


”Andarna i Jesus lever som energier och visar sig som energi. I Jesus är anden en del av en stor gen, ungefär som du är en del av världen. Jorden är en evig gen. En del av människans själar är en evig gen. Jesus är evig gen. Gud delar den gen som ger ljuset. I ljuset lever anden, själen ett evigt liv. Anden är intresserad av den gen som är den genetiska.


Jesus är en del av åtta stora energier. Solen, Moder jord, havet och regnskogen är några andra exempel. Samspelet mellan dessa gener är mycket sofistikerat. Allvarliga störningar ger hela tiden negativa påfrestningar på detta invecklade system.


Två gener är de stora bovarna om man tänker på jordens överlevnad som synlig gen. Allvarlig gen är nedsmutsningen av haven och alla de frekvenser som människan skapat och skapar. Temperaturen stiger och jordens inre kokar och exploderar när trycket blir för stort. Växthuseffekten hotar all den gen du ser omkring dig. Träden, blommorna, djuren och allt annat levande.


Du får fundera över om du behöver alla dessa trådlösa energier? Du får fundera över om du är en del av Jesus? I så fall tänker du framåt som en evig Jesus. En energi i jordens tjänst efter just din förmåga. Jordens framtid ter sig ljus om vi delar den gen som är av ljuset. Jag tänker då på alla frekvenser som måste likformas med ljusets en volt. Ingenting är enklare än det bara vi förstår det allvarliga i situationen.


Värre är då nedsmutsningen av haven. Tusentals år kommer haven att behöva för att återhämta sig om vi slutar förorena just nu. Slutar använda svavelhaltiga energier ur jordens inre som olja och bensin och övergår till att använda jordens värme i stället. En outtömlig gen. Allt verkar hoppfullt om vi börjar nu i den takt som vi är mäktiga att förändra utan att förgöra. Haven måste renas av Gud och människorna.


Energier som borde bindas i regnskogarna, haven och Jesus frigörs i stället för fullt just nu. Atmosfärens temperatur stiger och det får förödande konsekvenser. Isarna hotar all gen genom smältning. Enorma översvämningar hotar och har varit orsaken till flera civilisationers undergång i jordens historia. Atlantis sjönk som en följd av denna växthuseffekt ettusen år tillbaka. All gen, energi gavs i atmosfären och haven steg, en atoll gav vika. Nya Zeeland är genen som försvann.


En del finns alltså kvar av denna höga civilisation. Nya Zeeland var en mycket väl utvecklad jordisk energi. Satelliter är inget nytt fenomen i jordens historia. Allt har funnits i tidigare jordiska gener.


Vi vet, universum är en evig gen. Nu vilar allt i dina händer. Vill du vara en gen som helade vår jordiska civilisation, eller den gen som förgjorde allt det vackra som Gud skapat? Du är en del av all energi, all jon, Gud. Din insats är en värdefull handling, en avgörande jon. Jesus ger den energi som jorden behöver, Gud är en del av den, en evig gen. Människan riskerar att ge energier som är eviga och det vore en katastrof.


Evig energi är den energi som Jesus och Gud ger. En del av universums eviga ljus, en exakt balans. Rubbas denna exakta balans vet ingen vad som sker. Guds frekvens styr Guds skapande och utvecklande. Jesus ger en jordisk frekvens samt även en universell. Hittills har dessa frekvenser varit Guds egna Gener. Nu äventyras ensamrätten som Gud och Jesus har. Slumpen ger till slut energier som skapar en egen gen i kombination med Jesus eller Guds frekvenser. Tänk dig själv, galopperande genetiska förändringar i all gen, all arvsmassa, utan att Jesus eller Gud kan förhindra detta förlopp pga. människornas intrång på Guds och Jesus frekvenser, inte av ondska utan av okunskap.


Ingen vet de frekvenser som används av Jesus eller Gud. Så ska det vara för Gud är allsmäktig. Gud är en universell energi, liksom Jesus. Gud styr de processer i jordens tjänst som just beskrivits. Ingen jordisk energi ska försöka efterlikna Jesus eller Guds frekvenser. Dessa är förbehållna Gud och Jesus, universums övergripande energier, eller överväldigande om du hellre vill använda det uttrycket. Universum har fler dimensioner än du kan förstå. Jordens gen är så enormt komplicerad att endast Gud delar den jon som är att förstå.


81. Vårt liv på jorden påverkar oss själva förstås, men alltså även universums energier. Kan vi säkert förutspå hur situationen ser ut om exv. hundra år?


”Jordens och universums energier är alla en del av vår framtid. Inget du nu vet kan sägas gälla om 100 år. Den utveckling, evolution som ständigt pågår visar farorna med genmanipulation. En alldeles egen gen är den Gud ger och den riskeras att störas av alla de frekvenser som skickas runt klotet, solen i jorden. Ingen kan veta effekten av dessa energiers påverkan av de universella generna, grunden för allt liv på Moder jord.


De energier som ges av Moder jord och Jesus är egna frekvenser som är unika i vårt solsystem. Jesus är en egen energi runt jorden, en gen av alla gener som du vet finns under vår sol. Alla jordiska själar har en del i Jesus, den enorma energi, som styr all energi i universum. Den är vårt liv genom all jon. All jon genomströmmar alla energier och ger den exakta mängden joner och gener som du är.”


82. De energier som ges av Gud, Moder jord och Jesus är alltså unika i sitt slag. Trots att vi kanske inte tror det, så riskerar vi att påverka och skada den universella ordning som varit i tusentals år. Det här låter faktiskt ganska otäckt, kan det verkligen stämma? 


”Vi som är den universella delen av jordens själar, vet vad som är vår framtid. I universum oroas vi av att den ordning som alltid rått, störs av människornas överoptimistiska utnyttjande av jordens resurser. Vi tänker på oljan, luften, havet, regnskogarna, djuren och alla energier som skapats av människorna. Allt detta utnyttjande förgör till slut den fantastiska skapelse som Gud är.


Kom ihåg att Guds jon genomlyser alla energier. Gud är alla energier i en evig gen. En gen som Gud ärvt av all evig energi. Gud ärver alla frekvenser som skapas, även de av människorna skapade. Guds gen visar all den energi som universum är.”


83. Kommer vi i framtiden se jorden och himlen som en enhet, sammankopplade med varandra?


”Du delar vår framtid nu och för alltid, i universum och på jorden. Gud ärver den tid vi gav och framtiden. Jorden ärver den tid som människorna gav och framtiden. Två parallella världar eller dimensioner, som en enda stor evig energi.


Jordens framtid är ljus när människorna tar sitt ansvar. En ny tid kommer när 2000 talet blir den brytpunkt som ges i Gud. Alla energier visas när tiden är mogen. Ett närmare samspel är den väg Gud ger för alltid. Gud är ingen härskare som styr med fruktan. Gud är all gen, all energi. Gud vill dela det liv du ger genom Jesus andliga delar, där andarna är en lika naturlig energi som du själv.”


84. I Jesusenergin runt jorden lever själen vidare efter sin tid på jorden. Finns det andar vars uppgift är att kontrollera och utveckla den genetiska mångfalden här på jorden?  


”I Jesus är du en ande som svävar under solen. Här finns mogna själar som ger energi för all framtid, energi för jordens existenser. Dessa själar är vuxna joner, andar med unika kunskaper. Deras betydelse för jorden är enorm. De delar den del av Jesus som ger allt liv. De delar de energier som ges av solen och ser till att lämplig frekvens ges i din kropp och själ. All den gen som finns på jorden ges av dessa andar.


All den genetiska mångfald som du ser är dessa andars verk. De gråter när de ser en blomma utrotas eller ett djur försvinna för evig tid. Det är dessa andar som ges de stora problem som människan skapar. Frekvenserna i trådlösa energier, oljan i haven och regnskogarna ger de mest omfattande svårigheterna. Andarna utvecklar metoder som är underbara, men inte osårbara. Jorden är andarnas andra hem. Ingen vuxen gen vill förlora allt det vackra som skapats. Viljan är enorm och alldeles underbar i Jesus. Andarna deltar i livet på jorden och ger alla de förutsättningar som behövs. Arvet är dock ett litet problem.”



 



 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards