under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 24.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04


110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?


”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som ska vara för att allt ska fungera. Gud skapade de fyra årstiderna för alla de gen som finns på jorden, människan och alla levande organismer. Guds gen anger allt som lever och delas av Gud.


De fyra årstiderna visar alla de egenskaper som gen är.


1. Gen delas i Guds del av Jesus och avleds genom all gen, all energi. Alla energier används i Jesus. Delas och ges, ges och används i olika energier. Fyra årstider är en av de gen som skapas genom att gen avdelas i Jesus och ges i jorden.


2. Gen anger avsikt. Gud skapar genom all gen, elva olika energier med olika egenskaper och kombinationsmöjligheter. Två gen avdelas i Jesus och Guds energier. Sedan sammanbinds dessa och ger en andlig gen, en själslig avsikt.


3. Avgen är de gen som skapar tre olika frekvenser. Detta gen är av Jesus, Gud och Moder jord. Undergörande gen av all gen. Underbar del under Jesus i Moder jord ges en enda gen av Jesus och två av Gud. Vidare så är avgen den universella Gud som all gen är underdel av. Gud är avgen,  Moder jord, Jesus och en del av Guds gen i Jesus skapar Gud, den övergripande delen i universum.


Man kan säga att tre olika gen, energier delar det ansvar som all gen är, universum.


4.Gen ärvs, delas upp av Jesus och sparas i Gud, en alldeles fantastisk energi.


Gud är tre energier. Varje del av din själ hjälper Gud efter livet på jorden. Alla delarna lever vidare på sitt sätt. Bara en del delas i Jesus och är det själsliga arv du är. Själens andliga gen lever vidare och utvecklas. Jesus andliga gen är dess nya hemvist efter jordelivet.


Årstiderna är alla dessa gen under Guds gen. Fyra avgen är det som ärvs och delas. Alla är de en gen under Jesus. Andarna delar avgen och visar den del som ärvs och delas. Varje egenskap är genetiskt sparad i Guds del av Jesus som är den andliga delen. Ett slags universell DNA avges så att jorden ges den vila som årstiderna visar. Allt avstäms i Jesus och delas.


Ingen årstid är en slump utan en mycket noggrann förete’else. Allt hänger samman med temperaturen i jordens inre. Jorden avkyls av vindarna. De ger en avgen som delas av växterna. All information meddelas i luftens sammansätning. Under Jesus ges all information genom all gen. Syret i luften ändras och visar för växterna de gen som styr deras förändringar av klorofyllets avgen i Jesus.


Jordens förhållande till solen är avpassat för jordens avkylning. Växterna måste följa de förändringar som solens strålar medför för att överleva. Vindarna ger den upplysning som växterna behöver.


Vid varje årstid ges eller ändras syrets karaktär i luften och växterna vet vad som väntar och hur de ska anpassa sig. Det är alltså inte kylan i sig eller ljuset som ger din höst, utan fyra egenskaper i de gen som universum ger genom Jesus.


Syrets sammansättning bär fram Guds budskap till växterna och därigenom till allt levande på jorden som anpassar sig efter detta. Kylan är en naturlig del i nerkylningen av jorden och ges genom solens förhållande till jorden och alla planeternas förhållande i universum.


Jordens temperatur stiger och ger en egen avsikt genom att årstidernas gen förskjuts pga. värmen. Syret anger senare och senare gen när värmen stiger i jordens magma. Cirkulationen av energi genom jorden orsakar detta fenomen, uppvärmning.


Flödet av frigjord energi, regnskogarnas nedkapning, havens nedsmutsning, luftens påverkan av alla freoner, växthuseffekten mm. gör att jordens temperatur de senaste 82 åren getts en höjd temperatur med tre grader. Växlingarna i årstiderna störs av detta enorma flöde av frigjord energi som tidigare var bunden i jorden.


Det är ingen slump att naturkatastroferna ökar. Jorden måste ha en konstant temperatur + - en grads variation över en hundraårig cykel, annars kyls jorden ner genom att energi frigörs med våldsamma förlopp.”


111.Vad kan man göra för att kyla ner jorden igen?                                                  



”Endast ett medvetet handlande från alla jordiska energier, människor, kan ge en återkylning av jordens inre för framtiden.


* Satsa alla resurser på en förändring av människans egoistiska gen, konsumtion av allt som jorden ger.


* Använd inga felaktiga frekvenser och övergå till jordiska ledningar där det överhuvudtaget är möjligt.


( Här räcker nog inte mina kemikunskaper, men jag gör ett försök i alla fall...)


*Vänd trenden av oljeanvändningen. Börja nu för oljan är snart ett avslutat kapitel. Övergå till användning av jordens inre värme för uppvärmning. Elektricitet kan utvinnas genom jordens upphettning. Kristaller delas genom vidareförädling av jordens värme i enorma sulfidacetat.


Dy används som verklig metandel och små metanpartiklar ges under sulfiden. Dy avger metan och ger en utmärkt 2S del av sulfiden. 2O2+SO2+3metanenergier ger 3SO4+H3+H2O.Denna formel visar användningen av jordens enorma svaveltillgångar. Resultatet är H3 eller väte som gas. S2 ( jon i svavel ) ges i syre.


Metan används som katalysator och ger den nya molekyl av syrgas och vätgas som eftersträvas. SO2 är en använd del som ges i atmosfären. En harmlös energi utan särskilda biverkningar.


Svavel är ett bekymmer för Moder jord. En verkligt vettig användning är när en svaveljon delas i syre tillsammans med sumpgasen metan. H3 bildas, en idealisk energi i universum, en gas som är en naturlig energi som kan delas och avges genom Jesus. H3 är energi för allt i universum, alltså en etablerad del i den universella ordningen. Varje del är avpassad för att avdelas och ges under Jesus.


* Återge regnskogarna det utrymme som de genom årtusenden angetts och avsluta skövlingen som avger enorma mängder energi i atmosfären.


* Haven renas av den synliga gen som saltet är, men oljedelen äts av alger varvid energi avdelas i universum. Oljan ska absolut avskiljas och inte ges i havets vatten.


* Luften anpassar sig efter de genomförda förändringarna och årstidernas växlingar återskapas med sina rätta energier. Utsläppen reduceras enormt av det nya sättet att utvinna energi, H3, ur jordens svavel och metangener, energier.


De nya utvinningsmetoderna avger ingen extra jon+ i atmosfären, utan är en naturlig del i universums energier. Jordens temperatur återgår till normala avvikelser och uppvärmningen avslutas för alltid.”


112. Här kommer så den sista frågan till Universums övergripande energier, Gud och Jesus. Kanhända är det slumpen att sista frågans nummer är just 112, samma siffror som i telefonnumret till SOS alarm. Det är ofta bråttom när vi ringer SOS alarm, men det brådskar också att värdera och göra kloka val för framtiden om livet på 2000 talet ska bli så bra som möjligt. Hur sammanfattar vi allt som ni lärt ut?


”Allt det vi berättat är viktig del av universums framtida gen. All energi ärvs och utvecklas. Genetisk gen är en andlig del i Jesus, en evig gen. Jon är den frekvens som ges av Jesus, en gen fast i en annan energi, en annan jon. All denna energi ärvs och du får det som ges.


Gud delar det liv du lever. All gen är den del av Gud som flödar genom all gen. Gud deltar i all energi, i alla processer, både genetiskt betingade och frekvensrelaterade energier. Gen ges för det liv som kommer och gen ges som ett arv i Jesus när själens tid är över på jorden.


Inget förspills utan allt ärvs, såväl goda som sämre gener. Onda handlingar ärvs, men bara till en del. Det mesta avleds och upphör för all tid. Goda handlingar ger en positiv gen. All gen genomlyses av Guds kärlek. Ingen begränsar arvet av goda handlingar. Det betyder att ondskan förlorar sin kraft.


Vuxen gen ärvs av din själ. Allt du vet ges som erfarenheter i Jesus. Gud delar den gen du gav i Jesus, en avgen. Alla erfarenheter samlas under Jesus i evig gen, solens gen. I solens gen lever den ande som var en del av ditt jordiska liv, en del av din själ. Övrig del av själen delas i Jesus och Gud.


Ljusets frekvenser uppstår av dessa två olika energiers gen. Detta är det arv du lämnar. Två solar ger ljuset, Jesus och Gud.


Guds elva delar ger alla frekvenser. Alla elva eviga gener delas och ges som olika energier i universum i två olika grupper, jordisk gen och universell gen. Dessa gener är jon, elektrisk del av Gud, elektrisk energi.


Gud närmar sig jordens energier på detta sätt. Dels genom all gen, all energi och genom det skrivna ordet. Tvåtusentalet visar om människan hörsammat Guds gen, Guds berättelse. Allt vilar i Gud, den gen som genomlyser all evig energi i universum.


Du ger goda och sämre gen, erfarenheter. Allt har en betydelse. Goda gen är en positiv signal för framtiden, dåliga gen det motsatta. Låt kärlekens vita ljus flöda genom din själ”.


”Möt din Gud och lys med ljuset, var en del av kärlekens eviga själ nu och för evig tid.”



 Universums två övergripande energier

 


Gud och Jesus



SLUT



         




 

 
 
Ingen bild

Space

18 mars 2015 10:10

Fantastiskt, fast väldigt svårt att förstå vissa delar.

Umbrella Rainbow

18 mars 2015 10:10

Låt oss anta att det finns ett övergripande energisystem som styr allt det fantastiska som vi ser runt omkring oss varje dag.

Ljuset, klimat, årstider, människans utveckling och sådana saker och att detta övergripande energisystem försöker berätta sin historia för mig som inte har någon kunskap i saker som inte ens vetenskapsmän förstår.

Det blir väl lite som att du som vuxen ska förklara något komplicerat för ett litet barn...mycket förenklat, men ändå nästan obegripligt att förstå för barnet.

Man får ta till sig de delar som går bra att förstå och lägga resten åt sidan. ja så tänker jag.

Trevligt med en kommentar så här fram på vårkanten. Fortsätt gärna att diskutera texterna här på bloggen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:57

  90. Betyder det att det frigörs bakterier och virus från regnskogarna när de huggs ner?   ”Nu förstår du det allvarliga problemet när regnskogen skövlas. Energier frigörs i sådana mängder att Gud inte kan omsätta dessa gen i befintlig g...

Skapa flashcards