under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 12.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 13:31

 

50. Men tänk om man tänker något dumt och kanske avslöjar sig?

 

”Det finns bara kärleksfulla tankar, så därför behöver du inte vara orolig för vad du säger. Inte vara beräknande för att få förmåner. Inte tänka på hur du ska formulera dig . Inte vara orolig för att du ska låta annorlunda eller dum, eller låta tillgjord som du tror att andra vill att du ska vara. I himlen är du gudomlig. I himlen gäller likhet och rättvisa. Här hittar du inga översittare ,utan andliga varelser med egna viktiga uppgifter.”


51. Jag ber en bön ibland, men är det alltid någon som bryr sig om att lyssna,



”När människan på jorden sänder en bön till oss så strålar den mot himlen i glittrande prakt. Energin i bönen är hög med jordemått mätt och avviker därför från normala jordiska frekvenser som skickas ut. Bönen är lätt för andarna att se och känna igen.


I den andliga världen finns lagar hur man behandlar människornas böner. Du tycker kanske att man inte  lyssnar på dig, men ha tålamod. I universum är tiden oändlig och väntan för dig kan tyckas lång. Men jag lovar, vi hör dig och försöker trösta dig. Är du fattig så kanske du inte blir rik, men ändå känner du att du får ett svar som hjälper dig och vägleder dig. Det är så det fungerar, så är universums lagar. Hjälper och vägleder, hjälper och vägleder.”


52. Vilka är andarnas uppgifter i himlen?


”Meningen med livet är det många funderingar kring. Jag ryser när jag hör alla som beklagar sig. De som lever i överflöd och bara ska ha mer och mer. Marknaden styr och förvillar många jordiska själar. Penninghungern är omättlig. Därför är många av andarna tilldelade just den uppgiften, att tillsammans med den anlända själen se hur just det livet gestaltat sig med penninghunger som omättligt ego.


Andra viktiga uppgifter som andarna har är att leda vilsna själar rätt, för att de ska förstå hur allt hänger ihop och känna igen sitt andliga hem som de lämnat under en tid på jorden.


Himlens tempel är platsen där särskilt högt andliga ledsagare hjälper dessa själar.

Här finns kunskapen i sådan omättlig rikedom att du nästan kan känna den med dina astrala fingrar. Här vaknar själen och blir oerhört tacksam för sin lärdom av jordelivet. Själen läker sina sår och far sedan till ett högre plan för att ladda sin energiaura. Själen vilar och begrundar och det här stadiet tar lång tid med jordemått mätt att komma igenom. Ingen själ hetsar eller stressar utan allt får ta den tid det behöver. Det låter väl underbart och är underbart.”


53. Vad händer när själen laddat sin energi?


När det här avsnittet är klart, laddningen av själens energi slutförd, så kommer själen tillbaka till tempelmästarna. Nu tar en ny process vid. Delar av livet som man just levt återspeglas igen. Man lär av sina handlingar och utvecklar alla de egenskaper som den andliga själen behöver utveckla. Ingen lämnas ensam, ingen döms för sina handlingar, bara förståelse för hur du levt ditt jordiska liv. Inga ansträngningar sparas för att ge det du behöver.


54. Vad händer när själen vill anta nya utmaningar och vill återgå till det fysiska livet?


”När du så lämnar templets mästare så har du repeterat dina läxor. Du lever bland dina andliga vänner och samlar erfarenheter med många kärleksfulla handlingar. Så småningom efter en oftast ganska lång tid, så möter du Jesus för att du ska förstå och möta nya liv och nya utmaningar. Det känns oftast mycket spännande att återvända till det fysiska livet igen.


Tiden hos Gud i den andliga världen är underbart skön, men ändå så vill själen anta nya utmaningar som väntar på jorden. Kanske får du uppdraget att vara miljöns beskyddare med alla svårigheter kring detta eller andra uppgifter. Ingen lärdom är för liten för att vara oprövad. Alla uppdrag är inte så svåra utan klaras med lätthet när du rör dig i samförstånd med ditt andliga Jag och ditt livsmål. I


jordelivet brukar sägas att man lär av sina misstag och det ligger mycket i det uttrycket. I andarnas dimension finns en kärleksfull förväntan att allt ska ordna sig till det bästa. Jaget i din själ hjälper dig i din jordiska strävan.”



 



     




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Skapa flashcards