under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

Att samtala med himlen 5.

Av Umbrella Rainbow - 24 november 2013 17:37

 

15. Vi får tänka över våra handlingar i himlen och på jorden och ge barnen den kunskap och kärlek vi förmår. Men hur är det i den andliga värden, vem sköter undervisningen där?  


”Det finns många steg att ta i den andliga skolan. Man kan försöka igen och igen. Till slut har du tagit ytterligare steg på din vandring mot visdom. Du blir den store anden som kan hjälpa andra och precis som på jorden kan du växa och ge, ge av din kärlek.


I himlen finns gudomliga tempel med den högsta kunskap. Ljusets energi, kärlekens energi och visdomens kraft är oändlig. I himlen finns Jesus som lär de andliga mästarna vad de ska göra. Det finns många mästare här hos oss. Vi ser ut som energi som svävar, vi är ljuset och kärleken. Vi färdas genom tid och rum med blixtens hastighet. Vi lever som en slags energi som du inte kan se.


Vi andliga mästare finns hos er hela tiden och hjälper er i era val. Jag vill att du ska veta att jag är Jesus vår frälsare. Jag lider när du lider och älskar när du älskar. Du lär en stund på jorden men var inte blind, utan öppna dina ögon för dina nära och kära.


Vakna upp och se ut i vår värld. Upplev vår natur, fåglarna och prakten i allt. Se dig själv som en gudomlig varelse, en själ bland alla andra. Smek vår värld så ska du smekas tillbaka. Lita till dig själv och till din vän.


16.”Smek vår värld och du ska smekas tillbaka”. Det där låter fint, men är det verkligen så det fungerar här i världen?


”Ingen vill ha krig, stormar, orkaner och sjukdomar. Våra gärningar betyder allt för oss. Om dina gärningar är fruktansvärda så ser vi det i evigheten. Plus och minus ska jämnas ut. Vi måste inse detta och ta hand om vår jord. Krigen ger dåliga vibrationer. Ondskan ger dåliga vibrationer. Grymhet ger dåliga vibrationer. De blir alla minustecken i evighetens tid.


Forma vår framtid med kärlekens ljus. En evig tanke är den som du tänker just nu. En tanke i evigheten, ett ljus i universum eller en sorg för alla änglar. Tänk på vad du gör för det påverkar oss alla. Livet är svårt och krångligt att leva, men lär dig att veta, att det är just du som spelar tonen på universums visa. Snart livet dig lär, vad kärleken är.”


17. Vi återvänder till jorden för att leva och lära nya saker eller läxor kanske man skulle kunna kalla det. Vad är det för läxor?


”Du föds gång på gång till vår underbara jord för att lära dina läxor. Läxan att genom kärleksfulla handlingar utveckla universum och återställa den fantastiska balansen och allsidigheten.


Jordens existens hotas av alltför mycket egoism. Detta leder till ovänskap mellan människorna. Universums samspel störs, universums samspel vibrerar och förändras. Resultatet av alla handlingar återspelas i universums balans.


Livet på jorden påverkar även andra kulturer i universum. Livet på jorden är inte allena. Det finns miljontals olika galaxer och energier. Människans utveckling är låg jämfört med många andra kulturer. Om man inte ändrar på människans rovdrift av jordens resurser så lever vi på gränsen mellan utplåning och förintelse.”


18. Det där låter inte alls bra, är det verkligen så illa?


”Detta är inget hot från andarna, utan en realitet för jordens befolkning. Det viktigaste på planeten jorden är att ta hand om naturen, leva med den och inte exploatera sönder den. Balansen i naturen och balansen i universum måste upprätthållas.


Jorden ska användas av era barn och deras barn i sin tur. Andarna gråter när de ser vad som händer och väntar ivrigt på att få återvända och förändra innan det är försent. Livet ska levas här och nu, idag och i morgon. Njut av ditt liv och lev i kärlek, finn ditt sanna jag och älska din nästa.


Dessa råd är inte så svåra att förstå. Många vet, men gör ändå inget. Vakna upp och mana din nästa att göra samma sak. Råd ingen att exploatera och tjäna pengar på andras bekostnad. Vi är med er i det oändliga, i evighetens oändliga livscykel. Lev med oss och lev med din jord. Älska din nästa och återställ den ursprungliga balansen mellan naturen och människan. Ren jord, rent vatten, ren atmosfär och rent samvete.”


19. ”Ren jord, rent vatten, ren atmosfär och rent samvete” så självklara saker egentligen! Hur ska vi klara allt detta?


”Förändra din vardag och lev det liv som du var ämnad att leva. Döm ditt ego till undergång och förändra ditt sätt att tänka. Genom din outtömliga kärlek får du universum att jubla. Balansen återställs till det perfekta och livet fortlöper i det oändliga i universums alla dimensioner.


Låt oss behålla allt detta gudomliga i perfekt harmoni. Lyssna till fåglarnas kvitter, vindens brus och se en fjärils soliga skimmer. Naturen spelar i samklang med dig, så vänd dig inte bort utan vänd dig till din vän. Räck ut din hand och förändra. Dela med dig av det goda och visa din själ, ditt överjag. Visa hur du förändras och påverkar din nästa att göra likadant.


Överjaget, själen, ledsagaren och kamraten hjälper dig. Vänd dig till din mästare och finn alla svar. Glöm inte bort vem du är, vem du var eller vart du ska. Låt lyckan vara din ledsagare här på jorden. Följ Jesus, följ din mästare, själen. Kompromissa inte med ditt samvete utan fyll din dag med goda gärningar, då blir din utveckling underbar. Gud är underbar, Gud är allt. Du är Gud, en del av alla tankar och gärningar, goda såväl som onda.


Känn hur vinden blåser och se hur älven glittrar! Se alla underbara saker som du kan ha  missat i jakten på status och prylar. Kysser du dina barn godnatt eller är du ute på din jakt efter ägodelar, konstlad skönhet eller status? Ditt ego är omättligt när du söker dessa saker. Försök förstå att jag vill er väl? Stanna till och lyssna till ditt inre.


Behöver du alla dessa ägodelar? Svaret är nej. Behöver du denna förgängliga fåfänga? Svaret är nej. Ger du dina barn och vänner det som de behöver? Svaret behöver inte vara nej utan:


-Jag vill förändra mig. Jag vill hjälpa andra. Jag vill att mitt liv ska vara ett bra liv. Jag vill att allas liv ska vara ett bra liv. Jag vill att alla liv ska vara lika värda.”



 



  Kommer strax...




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards