under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

Att samtala med himlen 4.

Av Umbrella Rainbow - 24 november 2013 17:05

 

10. Att lyssna till sitt samvete låter viktigt, men hur ska vi hinna rätta till alla saker i vårt stressiga samhälle?


”Nu måste människorna ta itu med de stora problemen, egoismen och habegäret. Tänk på dina medmänniskor som finns runt omkring dig, du behöver dem och de behöver dig. I djupet av dig själv finns en ande som väntar och väntar.


Nu är tiden inne för jorden klarar inte mer. Djur som levat sedan tusen år försvinner. I djurens liv finns jordens historia bevarad. I ditt liv finns dina lärdomar bevarade. Men vänd dig då om och sök inåt för där finner du dina svar.


Hur kommer det sig att människor ser djurarter försvinna men vaknar inte? Hur kommer det sig att människor ser skogar dö men vaknar inte? Hur kommer det sig att människorna känner luftens avgaser men vaknar inte? Egoismen! Samla saker, samla pengar, samla ägodelar, bli rik och berömd och strunta i vår nästa. Men i själva verket är det ett fattigt liv. Vad tjänar din stress till i jakten på ägodelar och status? Du blir respekterad tror du, men det finns ingen plan för detta.


Lyssna till de signaler som himlen skickar ut. Universum ser och känner, älskar och plågas. Plågas när människorna skövlar och dödar i egots tvångströja. Egot spelar upp hela sitt register så fort det har chansen. Gör si, gör så! Lyssna på din inre vägledning istället och öppna ditt sinne. Se vår värld och krossa ditt ego. Jorden jublar när den förstår vem du är, din Själ och inte ditt ego. Vem tror du nu ger de bästa råden? Ditt samvete finns i djupet av ditt inre. Samvetets röst ska du lyssna till, inte egoismens infernaliska pockande på uppmärksamhet.


Men ska man inte man inte vara bäst, rikast och vackrast kanske du undrar?

Fåfängans melodi sköljer över jorden i tidningar och TV. Synen på kvinnligt och manligt är absurd. Alla ideal att bli vackrare, rikare och mäktigare går ut över din egen kropp och dina medmänniskor.


När du jagar som mest, tänker du då på att du borde stanna upp en stund? Hör du vindens brus? Känner du regnet mot din hud? Lyssnar du till naturens sång och själens melodi någon gång? Tar du dig tid att lyssna på fåglarnas kvitter. Känner du den visdom som finns i den gudomliga skapelsen på jorden, eller rusar du bara vidare genom livet utan att märka dess prakt?


Besinna dig och stanna upp för ett ögonblick och tänk i andra banor. Du har ett liv att leva här och nu. Hur ska jag kunna hjälpa? Hur ska jag kunna finnas till hands för våra barn? Hur ska vi kunna rädda vår natur, vårt allt? Utan den kan inget leva. Det kan väl inte hända tänker du, men betänk att tiden går! Jorden har stora sår skapade av människan som var satt som dess beskyddare. Stora sår som går att reparera om vi börjar just nu!”


11. Det finns många människor som oroar sig för döden och är rädda? Vad kan de förvänta sig av tiden i himlen?    


”Det finns ingen död, bara underbar kärlek och lycka i din himmel. I himlen finns olika dimensioner och allt som man behöver. Du hamnar där du befinner dig i din andliga utveckling. Det finns många saker att titta på. Det finns vackra dalar och stora sjöar. Det finns fåglar och fiskar och alla andra saker i min himmel.


Vi är på många olika nivåer. Det du har lärt dig under din tid på jorden bestämmer var du ska stanna upp och samla dina tankar när du kommer till himlen. Du får hjälp av andar på olika nivåer. Kärlekens andar, som förstår hur du har haft det och som ser dina behov.


Du får lära dig mer om det liv som du har levat. De visar dig bilder och du får känna både glädje och sorg. Du får känna hur du behandlat dina medmänniskor, känna deras känslor och rädsla. Du förstår hur du borde ha handlat, lämnat ditt ego och gett av din kärlek. Du vaknar upp och din själ utvecklas. Sedan reser du tillbaka till jorden igen och fortsätter att lära.”



12. Så vår själ lever och lär både i himlen och på jorden?  


”Du lever många liv. Du lär dig nya saker för varje gång du besöker vår jord. Du lär för evigheten. Dina tankar finns där och resultatet ser du när du tittar tillbaka på ditt liv.


I vår värld är du en ande. Din själ tar dig vart du vill utan minsta ansträngning. Tankens kraft är som solen. Din energi är oändlig.Du kanske blir ledsen när du ser vad människorna ställer till med på vår jord, men du är gudomlig och kan hjälpa, vara en vägvisare i evighetens rymd. Visa vägen för snart kommer en ny tid. En tid av förståelse för det gudomliga, en resa i det oändliga.


Vi visar vår kärlek när vi lever på jorden, i vår fysiska kropp. Vi förstår att allt har ett sammanhang. Vi förstår att våra handlingar påverkar våra liv och andens liv i andra liv. Det finns ingen död för själen lever, lever och lär på jorden och i andens värld. Det kommer en tid för uppvaknande, en gudomlig tid då allt ställs tillrätta. Du kommer att få se en annan värld, en värld av kärlek och förståelse. Du ger av dig själv och får möta din nästas kärlek. Din nästa är din vän. Det du gör mot andra gör du mot dig själv, kom ihåg det.


Du är utvald att leva en tid på vår jord. Du kommer att leva i frid och förstå att livet är oändligt. Öppna dina sinnen. Vi finns vid din sida, du är inte ensam. Vi ser vad du gör och hjälper dig tillrätta. Livet är en gåva att leva fullt och glatt. Släng inte bort det utan lev och lär. Ta hand om din nästa och ge kärlek tillbaka. Se det gudomliga, se och lär.”


13. Det sägs att det du gör mot andra får du också tillbaka, Hur ska man tänka där?


”Kom ihåg att jorden är vad vi är. Plus och minus i våra handlingar speglar vår jord. Smutsiga vatten, förstörda skogar, skövlade länder. Allt detta är våra handlingars speglar. Visa din kärlek och du får kärlek tillbaka.


Varför har vi gränser mellan länder? Varför strider vi om vår underbara jord, när vi kan leva i fred och harmoni? Visa din kärlek till vår underbara jord. Sök i ditt sanna inre och se din sanna väg, se din nästas väg, se jordens väg. Du blir belönad när du skådar resultatet. En underbar planet där ingen är fattig eller rik, ingen mätt eller hungrig, utan där rättvisa och balans råder.


Gör en resa genom tid och rum. Vakna upp och du möter din Gud. Se i ditt inre och du skall finna hur du löser din uppgift. Lär känna Gud och universums kärlek. Kärlekens energi ska segra, den segrar genom dig och mig. Egoismens tänkande lämnar vi bakom oss.


Det finns ingen återvändo, utan vi måste ta vara på den tid vi har och rätta till allt som vi ställt till med. Det kommer en tid för eftertanke. Vad har vi gjort med vårt klot? Vad har vi gjort med vår natur? Vem ska ställa allt tillrätta? Hur ska vi få rättvisa?


Svaren finns inom dig. Känn hur själen hjälper dig att hitta svaren när du stannar upp för ett ögonblick. Höj din blick över egoismens töcken. Se den värld som du ska hjälpa. Tider kommer när gränser försvinner, när vi alla lever som  bror och syster.


14.”En underbar planet där ingen är fattig eller rik, ingen mätt eller hungrig, utan där rättvisa och balans råder.” Det låter fantastiskt! Vi måste förstås börja med att förändra vårt eget tänkande, men jag tänker även på barnen. Vilka lärdomar blir särskilt viktiga för dem?


”Dina barn behöver dig. Jordens barn som lever i fattigdom. Jordens barn som lever i rikedom. Det är du som ska lära barnen vad kärlek är. Det är du som ska lära barnen om djur och natur. Du är gudomlig och känner ditt ansvar för barnen och livet. Men du måste vakna upp nu för annars klarar vi det inte.


Se på djuren omkring dig om du har tid. Alla små varelser som lever sina liv i harmoni, som älskar och tar hand om sina ungar och ger dem mat och kärlek. Men hur är det med era egna barn? Får de den kärlek som de behöver? Lyssnar vi på dem när de söker vår närhet? Tröstar vi och försöker förstå, eller sopar vi problemen under mattan och skjuter bort våra barn? Bort från värmen, bort från vår närhet.


Samlar ni på prylar och saker? Glömmer bort era barn och förslösar era liv? En beröring, ett snällt ord, en vänlig tanke och en vän är vad vi behöver. Använd era prylar om ni vill, men samla inte på dessa saker. Då blir du rädd att förlora allt. Dina tankar handlar bara om detta, saker, saker, saker.


Men dina barn då? Släpper du dem för vinden och låter mörka krafter sköta deras fostran, eller lär du dem vad livet är, vad kärlek är? Kärlek är det som betyder något. Utan kärlek inget liv, ingen utveckling, ingen vänskap. Lyssna till de signaler som himlen skickar ut:


-Pappa, du kan väl stanna hemma en stund?


-Nej, jag måste....


-Mamma, du kan väl läsa en saga för mig?


-Nej, jag hinner inte.....


Dessa värderingar är absurda, vad gör vi med våra barn? Lycka är när mamma ger en kram och säger godnatt! Lycka är när pappa tar en brottningsmatch med sin son! Lycka är att älska varandra och inte bara sin familj, utan också sin nästa. Att ha tid att ta sig tid. Att veta att livet är kärlek, inte stress och jakt efter prylar för sitt eget sjuka ego.


Kanske vaknar du upp när du är gammal och grå? Du hann nästan samla på dig alla prylar som du önskade dig, men all din tid gick åt till detta. Du kanske lämnade efter dig massor med pengar till dina barn. Men vad lärde du dem egentligen? Roffa åt dig! Se om ditt hus! Sköt ditt! Bry dig inte om andra!”



 



   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards