under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

Att samtala med himlen 3.

Av Umbrella Rainbow - 24 november 2013 14:37

 

5. Det låter hemskt att världen blöder när vår uppgift är att ta hand om vår planet. Vad kan vi göra för att livet här på jorden ska bli så bra som möjligt för vår miljö och våra barn?


” Många söker kunskap om livets mening och om du lyssnar så ska jag förklara. Livet är vår skola. Vi lär oss genom våra tankar och erfarenheter. Livet på jorden är inget hot, utan allt är möjligt. En chans att utveckla sin andliga sida. En chans att få kontakt med sin andlighet. Lägga egot åt sidan och visa upp sin själ, sitt sanna jag i evighetens tidevarv.


Se dig omkring. Allt elände och all oro som finns på vår jord. Du kanske blundar men det finns där ändå. Du är en del av allt och måste ta ditt ansvar. Plus och minus måste gå ihop. Själens resa till vår jord är en möjlighet att utveckla sin kunskap. Själen lär sig genom att leva i din kropp. I djupet av ditt hjärta finns din själ. Hör ropet i ditt inre. Möt ljuset, kärlekens ljus och lyssna till ditt rätta jag, din själ och ditt samvete.


Världen behöver dig för att gå vidare. Att utvecklas till en högre värld att leva i. Vi höjer tillsammans jordens vibrationer med positiva tankar och positiva känslor. Vi tränar oss att leva i en högre frekvens, ljusets frekvens. Lyssna på ditt bättre jag och hjälp dig själv genom att hjälpa andra. Vandra tillsammans med din nästa och riv alla murar mellan er. Sjung vår sång, en sång om kärlek och harmoni så blir livet lättare på din jord.


Fattiga får det bra och närs av din kärlek. Sjuka lever i harmoni för det finns inga hinder, hjälpen finns alltid där. Räck ut en hjälpande hand och du får mångfallt tillbaka. Vi ser vad du gör och vet vad du kan. Inom dig finns resurser som du inte hade en aning om. Din själ har levt i tusentals år och skaffat stora erfarenheter. Vänd dig inte bort utan möt ditt riktiga jag, ditt kärleks jag.


Jaga bort alla onda tankar som skräpar i ditt huvud. Förstå att du spelar en roll i evighetens atmosfär. Ge det du tror är möjligt en chans. Världen är en underbar plats att vara på så missbruka inte din tid på jorden, utan ta vara på dina möjligheter att utveckla dig själv och andra.


Riv inte ner vad andra bygger upp. Kärlekens tempel står i alla tider och ingenting försvinner utan bara förändras. Du är en bricka i jordens pussel. Tappar vi bort din pusselbit så får vi aldrig uppleva de högsta vibrationerna och de underbaraste sakerna. Kärleken är vår och vi måste kämpa tillsammans”.


6. Att leva i ljusets frekvens med kärleken som ledsagare låter fantastiskt, men hur kan Jesus veta allt detta?


”Du förstår, människans nivå inte är så hög som man skulle kunna önska sig. I universum finns många civilisationer och världar. I dessa världar har vibrationerna nått en väldigt hög nivå. De har utvecklats i en annan takt och fått stor kunskap.


Människornas kunskap är liten, förståelsen likaså. För att du ska kunna förstå vidden av allt, kan jag berätta för dig att det som nu skrivs är del ett av hundra ungefär, alltså de allra enklaste sammanhangen.”


7. Hur ska vi gå tillväga för att förändra våra liv till det bättre?

  

”Människorna måste hitta sin egen väg, inte den väg vi väljer åt er. Lägga bort alla tankar som förgör och förstör. Tänka kärlekens tanke och under kommer att ske. Livet blir värt att leva, ja livet blir underbart. 


Höj din vibrationsnivå med kärleken. Tala med oss för vi hör din röst i rymden. En dag möts vi och tacklar våra erfarenheter. Det känns som om vi ska lyckas, bli lyckliga, leva i fred och harmoni i ljuset, för vi är ljuset i universum utan tid och rum, i evighetens vintergata, i solens strålande prakt.


Grubbla inte så mycket på de andliga varelserna, för när du är mogen så möter vi dig. Då förstår du, det finns inget helvete, det finns bara kärlek, andlig visdom och underbar prakt. Lys med din själ och måla himmelen vacker. Njut av naturen och stjärnorna. Låt din himmel få solen att lysa. Ge det du tror är möjligt en chans och möt din Gud i dig själv”.


8. Jag förstår att alla kärleksfulla tankar som kommer till mig kommer från Jesus, men vem är då Gud?


”Gud vill dela det liv du ger genom Jesus andliga delar. Samma energi genomströmmar allt omkring dig. Gud flödar genom allt, allt är Gud.


Din Gud finns i dig, liksom i allt levande.  Guds gen är all, delar all energi och är en del av Jesus. Jesus är skapad av Gud och är en andlig energi. Gud ger den gen som ger ditt liv. Gud tar ansvar för jordens dimension, liksom Jesus. Två olika energier, två olika gener sammanlänkade med varandra.


Alla energier har en egen uppgift. Allt är ett enda stort utbyte av Gud, universums stora gemensamma energi .  Allt ljus är av Gud, vår gemensamma jon. Ljuset finns och ger dig ditt liv. Utan ljuset skulle en evig kyla ge ett universum utan jordiskt liv.


Allt liv ges av Gud, det heliga vita ljuset. Guds energi strömmar genom dig. Jesus är en andlig energi som lyssnar när du vill dela ditt liv med Gud. Med Jesus kan du kommunicera, för Jesus finns i dig.


Din andliga del av själen är den del du använder just nu, när du läser och funderar. Den delen lever vidare i Jesus, en underbar energi runt jorden. Gud är en del av alla själars energi sammanflätade i ett för människorna obegripligt stort nätverk under den sol som ger ljuset till den jord du lever på här och nu.


All verklig gen är Guds gen. Ljuset, människan, djuren, naturen, ja allt! Gud är allt, Gud finns i allt och du är gudomlig. Vi är en del av Gud och vi skapar tillsammans den värld vi vill leva i.”


Att upptäcka nya saker är alltid spännande. En gång när jag låg jag och myste i avslappnat tillstånd fick jag i tanken frågan om jag ville se själens öga och det ville jag förstås. Jag gick till badrummet, tittade mig i spegeln och fokuserade på området mitt mellan ögonen. Efter ett kort ögonblick ”löstes” tittpunkten upp och fram trädde ett stort öga, ja det var verkligen stort. Det är nog många med mig som haft den upplevelsen eftersom det stora ögat finns avbildat på så många ställen. När jag funderade i tanken vad själen var fick jag följande poetiska mening till mitt sinne...


”I anden du svävar och glittrar som solen, som blommor på ängen glittrar din själ.”


Det uttrycket har blivit något av ett favorituttryck för mig, väldigt vackert poetiskt. Av texterna som skrivits hittills framgår att universums två stora, övergripande energier Gud och Jesus flödar genom vår själ och nästa fråga som kom över mina läppar var förstås...


9. Var finns själen och vad har den för uppgifter?

 

”Solenär din själ och finns inom dig. Den är en mästare som hjälper dig. Den är av Gud, den är av Jesus. Den är allt och tillhör allt. Egentligen så har själen två egenskaper. Själen är din vägledare när du gör dina val i livet och själen följer dig på din resa när din tid på jorden är slut. Du kan prata med din själ när du vet hur du ska göra. Själen är en del av allt, världssjälen, världsaltet. Du kan inte se den, men den finns ändå där.


I verkliga livet märker du inte av den så mycket. Den är lite diskret, ser vad du ser och känner vad du känner. Den är din trogna följeslagare genom livet. När du har dött far själen vidare till den andliga dimensionen. Själen lever i en annan värld som en ande. Din själ gör och tänker på samma gång. Ditt andliga jag utvecklas och lär.


Livet är en skola, liksom den andliga tiden efter döden. Då får själen hjälp och handledning att bearbeta sina intryck under jordelivet. I himlen finns alla resurser. I himlen ges många möjligheter till utveckling. I himlen är du ett stöd för dina vänner på jorden. Du är inte längre beroende av din kropp för att förflytta dig. Din tanke är stark.


Det du vill ska hända blir verklighet om du ger dig till tåls. Kanske har du en stor läxa att lära i ditt liv. Då är det inte så konstigt att saker händer på en gång. Många själar lever i samspel med varandra, lär av varandra och lär varandra. Livets skola är många gånger hård och det kan kännas orättvist. Men betänk, hur ska du annars lära känna kärlek och sorg, glädje eller oro, eller skilja på vad som är rätt och fel.


Själen är en andlig varelse på mycket hög nivå. När den kommer till himlen så är den verklig där fast på ett annat plan. Den känner igen sig, den ser jorden som en skola.


Två världar att leva i.


Två världar att lära i.


Två världar att skola i.


Två världar att älska i.

 

I himlen är själen tillbaka i sitt riktiga hem. Den rör sig fritt i tid och rum i en verklighet fylld av oändlig kärlek och förståelse. Här i himlen samlas universums kunskap och blir till en jättestor bank. Hur det går till är omöjligt att förstå. Bara de stora mästarna känner till hur allt hänger ihop. Din själ kan vara en ande på en mycket hög nivå i universum, men den avslöjar ingenting till dig om detta, för det förbjuder våra regler. Men i himlen minns du, i himlen är ditt verkliga hem, i himlen vaknar din själ på nytt fast i en annan form.


I himlen finns många själar som väntar, din mor, din far, din bror eller syster. Änglarnas kör är ljuvlig att höra, fåglarnas kvitter och blommornas sång. I himlen finns allt, allt som du älskar, din kärlek är så vacker, lys med dig själv. I himlen är det underbart att få träffas igen. Döda vänners själar möts när himlen kallar. Kanske har ni levt många liv ihop och utvecklats tillsammans.


Allt lidande på jorden ingår som en del av jordens lärande. Jorden lever i universum som en själ i universums stora skola. Den lever och lär som alla andra själar. Du är en del av Gud, din själ hjälper dig och leder dig. Din själ brinner av iver att du ska lyssna. Den är så vis för den har gjort så många resor hit till jorden och andra platser i vårtuniversum. Jorden är en skola för ditt andliga jag, men jordens framtid hänger på en skör tråd när människorna slutar lyssna på sitt samvete, sin ande, sin visdom.”



 


  

 
 
Ingen bild

Filosofen

21 mars 2015 13:30

Två världar att leva i, två världar att älska i...tanken svindlar. Tänk om det gick att bevisa. Frågan är förstås om det skulle ändra vårt sätt att tänka?

Umbrella Rainbow

21 mars 2015 13:35

Förhoppningsvis skulle det påverka till det bättre. Samhället idag är väldigt mycket Ego, där vi bara brassar på utan att tänka på konsekvenserna för oss själva och våra efterkommande.



Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards