under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 9.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 12:50

 

35. Vilka blir de viktigaste frågorna att jobba med när vi nått denna nivå?


”Resan på 2000 talet har bara börjat. Oändliga möjligheter öppnar sig för våra framtida släkten. Livet är en underbar utmaning där alla ansträngningar sker i samklang med människornas och andarnas vilja.


Att resa i tiden är nu snart en möjlighet. Människornas vibrationer har höjts enormt och själen gör medvetna utflykter till andra dimensioner och ger människan glimtar av den verklighet som vi betraktar som den andliga.


Världen öppnar sig för den som vill se vad universum har att erbjuda. Enorm kunskap finns att hämta i andra existenser i universum. Inget får hindra denna utveckling, utan allt blir en enda stor möjlighet, en möjlighet att gå in i en annan verklighet än den de flesta nu ser och upplever.


Katastrofer orsakade av människornas feltankar och utsugningen av vår jord. Detta är inte längre något problem, för allt sätts in i ett globalt sammanhang. Hur påverkar det vi gör vår närmiljö? Hur påverkar det vårt sätt att leva? Hur påverkar det våra skogar, sjöar och hav? Hur påverkar det vår universella värld? Hur reagerar andra på våra försök? Hur kan vi förfina och förbättra våra metoder?


Målet är inte att profitera på vår nästa, utan hur vi kan hjälpa vår nästa och kommande generationer. Fantastiska jobb görs för vår miljö. Fantastiska jobb görs för våra åldringar. Fantastiska jobb görs i skolorna där grunden läggs för vårt sätt att tänka. Nu finns tid för barnen, familjen, släkt och vänner.”


36. Kan det här betyda att vi lämnar prylsamhället och att meningen med livet får en annorlunda men tydligare innebörd?


”Den tekniska utvecklingen med jordens inre energi som grund, har gjort att kampen för maten och därtill hörande bekymmer inte längre är något problem. Solens energi laddar vår planet och allt har en mening, allt har ett samspel. Andarna visar den rätta vägen och ingen är längre rädd för denna sida av verkligheten som vi nu betraktar som egendomlig och nästan farlig ibland.


Resan mot solen har bara tagit sin början och andarna i himlen ler åt framstegen som mänskligheten gör. Allt är i samklang med den gudomliga planen. Människorna har upptäckt sina inre egenskaper och lär sig vad det kan bära med sig i en framtid skapad av Gud, skapad av dig.


Meningen med livet har tagit helt nya former. Egot har förpassats på universums bakgård. Utnyttjandet av andra människors svagheter likaså. I stället räcker man ut en hjälpande hand till den vän som behöver din hjälp. Till den jord som behöver din omsorg. Till det universum som du kommer ifrån och som du är en vibrerande del av. Till det liv som vi är satta att förvalta och förädla under vår tid på jorden.


Du är en mästare som utvecklas i rasande fart. En mästare vars själ ivrigt kommunicerar med den andliga världen och som utvecklas till oändlig visdom. Du är livet som du en gång sattes att förvalta. Du lever enligt universums lag, kärlekens och evighetens. En visdom kommer att utvecklas och världen förändras. Det finns ingen återvändo för Moder jord.”


37. Vi lever våra liv på jorden och vår själ kommunicerar ivrigt med den andliga världen. Betyder det att vi i framtiden kan kontakta andarna när vi vill? 


”Vi kontaktar andarna när vi behöver dem. Våra nära och kära finns hos oss i vår närhet och vi kan kontakta dem när vi så önskar. Våra vibrationer är nu så samstämmiga att allt är möjligt. Vi samarbetar och löser våra problem på andlig väg.


När du talar med din ande, din vän så hör du svaret i ditt inre. Det är själarnas samspel och helt naturligt. Inga tvivel finns längre om universums fantastiska vyer. Ingen fruktan för andra dimensioner eller existenser som stör vår tillvaro. Du vet till absolut visshet att din tid på jorden är en liten parantes i oändlighetens eviga tid. En tid att lära, en tid att förstå.”


38. Det här låter fantastiskt men hur ska det gå till egentligen?


”Utvecklingen i himlen och på jorden sker under lång tid och genom tusentals år. Nyss var dinosaurierna på vår jord. Den tiden är bara ett stenkast ifrån dig i evighetens tidsperspektiv. Utveckling tar tid, men 2000 talets utveckling går mycket snabbt.


Solens energi blir nyckeln i denna utveckling. Resultaten kommer efterhand och skapas av människorna i samklang med Gud. Andarna får stora utmaningar att klara och kan använda sin energi till att enbart ge positiva signaler till människorna. Dessa fortplantar sig sedan som ringar på vattnet i mänsklighetens tjänst.


Vem kunde tro att jordens framtid skulle vara så underbar? Tänk dig att dina bekymmer för din existens försvinner. Varför oroa sig när du är evinnerlig? Varför vara blind för den andliga världen, när den är grunden för vår framtid? Det finns ingen oro eller tvivel när universum spelar i samklang.


Dina krämpor lyfter likt en fågel när din själ får den energi och drivkraft som den behöver för att utvecklas i sin gudomlighet. Människans utveckling sker nu mest på den andliga sidan. Ingen tvekan finns om målet med ditt liv. Du får den vägledning du behöver och tar emot den med glädje. Tänk att få veta varför du är här, ditt uppdrag, ditt livsmål.


Kanske är det inte alltid det du tror eller har önskat dig. Kanske är det en känsla som du behöver lära dig. Att bli övergiven eller en gång bli glad över någon annans framgång. Kanske behöver du jobba med ditt ego eller byta ut din gamla ide’ om jorden som en plats där du bara lever en gång. Vad skulle det då vara för mening med livet? Hur skulle solens strålar få fram sitt budskap till dig? Inget sker av en slump. Du har vissa val att göra och väljer med din känsla. Väljer vad du står för och vart du vill. Ditt mål är utstakat och din själ vet vart den ska, men du måste lyssna på ditt inre, din känsla, din intuition för att finna din väg och få den att bli så rak som möjligt.”


39. Kommer vi att kunna se in i andarnas värld så småningom?


”Jonerna i himlen ger energi i mängder till jordens själar. Jonerna ser hur allt förändras till det bättre. Man vill utveckla människorna ytterligare i sin andliga utveckling. De besöker jorden och ger instruktioner via människornas andliga kanaler. Sinnena öppnas och allt förändras eftersom. De flesta människor visar öppet sin andlighet och prövar olika vägar att nå andliga kontakter.


Jonerna utvecklar människornas andliga talanger till fulländning och utvecklingen är enorm. Om ungefär 200 år är tiden inne för visuella kontakter. Kontakter som tidigare bara varit få förunnat, förmågan att se in i den andliga verkligheten.”



 



      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Ovido - Quiz & Flashcards