under-solens-paraply

Direktlänk till inlägg 25 november 2013

Att samtala med himlen 8.

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 08:13

 

30. Vi får hoppas att kärlekens energi får sitt stora genombrott på jorden under 2000 talet. Nu handlar rubrikerna mest om katastrofteorier av olika slag, gamla som nya. Oljan från tankern Exxon Valdez, som gick på grund i Alaska 1989, fortsätter att förgifta djurlivet i området. Ny forskning visar att cirka 80 000 liter råolja fortfarande ligger gömd nere i tidvattenstränderna. Oljan är fortfarande lika giftig som för 21 år sedan. Hur ser ni på oljeanvändningen och energiförsörjningen på 2000 talet?


”Oljan är jordens gissel. Denna energi är inte bra för jordens miljö. Nya tekniker måste fram och forskning startas i hela världen. Man måste hitta nya rena energikällor.


Solens energi är överlägset allt annat, när den lagras i jordens värmelagrande kärna. Med ytterst fin teknik kan man ta tillvara den enorma energi som alltid funnits i jordens kärna och som alltid fylls på av den sol som lyser i oändligheten.


Livet blir lättare för det är ingen kamp om oljan. Ingen kamp om herraväldet över den. Jordens energi blir tillräcklig för alla länder. Ingen stängs ute, det är underbart. Det tar lång tid att utveckla denna avancerade teknik. I den andliga världen finns redan svaret på detta. Högt utvecklade själar har redan förstått hur det ska gå till och gör allt för att övertyga människorna att sluta med sin oljeanvändning och införa denna nya avancerade teknik. Den bygger på den elektriska energins fantastiska utvecklingsmöjligheter.


Via olika upplösta kristaller kan energin transporteras över stora avstånd för vidare förädling i olika former. Man kan säga att ett nytt energisystem utvecklas och leder mänskligheten mot enorma utvecklingsmöjligheter. Om det visar sig att man är redo att ändra sitt tänkande så införs de första prototyperna redan 2019. Annars kan det dröja många år innan det blir begripligt för vetenskapsmännen hur jonerna ( andarna ) har tänkt sig detta system.


Detta är ett av de största stegen i mänsklighetens historia. Ett historiskt avstamp mot en renare värld. En underbar tid av framåtanda och eftertanke. Vad vill vi med denna kunskap? Rymden utforskas och resor med denna energiform blir lätta att utföra, såvida man inte missbrukar denna kunskap för egen vinning skull.”


31. Låt oss hoppas på de första prototyperna 2019 eller helst ännu tidigare. Hur ser den andliga framtidsvisionen ut för de närmaste århundradena på 2000 talet?


”Tiderna förändras och människorna hittar mer och mer sin andlighet. Framstegen kommer slag i slag. Många människor talar öppet om sina upplevelser och hittar sin egen väg i samklang med alltet. Inget blir som förr, framstegen är enorma. Människorna lämnar stenåldersstadiet för nya spännande dimensioner och upplevelser.


Kärlekens väg utstakas i människornas liv. Ingen behöver vara ensam längre med sina andliga tankar. Tiden talar för människorna och andarna visar vilka vägar som är möjliga i människornas liv. Känslan i människans hjärta förändras från fruktan till tillit. Ingen kommer undan utan alla dras med i denna enorma virvel som sveper fram över jorden. Kärlekens energi, solens energi gör sitt stora intåg och genombrott i människornas hjärtan. Inget är omöjligt längre. Allt flyter i harmoni med världsaltet.


Andarna i himlen jublar, vi är på väg, på solens väg. Jonerna ( andarna ) fördelar sina kunskaper överallt. Inget blir lämnat åt sitt öde. Tiden i människornas liv blir meningsfull och räcker till många viktiga saker som vi idag bara visslar förbi i egoismens vindlande labyrinter. Jesus är med dig och leder dig. Solens väg blir den väg som vi ska vandra, den rätta vägen. Inget får hindra detta. Allt är Gud och en del av Guds planerade evighet.”


32. Det här verkar alldeles fantastiskt, eller hur?


”Den som tycker att allt detta verkar underligt ska stanna upp för ett ögonblick! Se världen framför dig och njut. Alla framsteg sker för mänsklighetens bästa. Andarna i himlen har en plan för jordens framtid. Den är din och alla andras, underbar och outgrundlig. Det finns inga hjältar utan bara andligt medvetna existenser i vårt universum, så och på jorden. Ingen blir förmer än någon annan.


Tiden är allas tid. Maten är allas mat. En rättvis fördelning av jordens resurser leder till att människornas krigiska handlingar blir historiska, minnen från en svunnen djurisk tid när människornas utveckling var mycket begränsad och styrdes av egots envisa tuggande i människornas liv.”


Hur långt har vi kommit om 150 år om allt går bra?


”Utvecklingen i början på 2000 talet är fantastisk. Du skulle inte känna igen din jord om jag beskriver den för dig, men jag gör ett försök i alla fall.


Nu skådar världen framsteg på alla upptänkliga områden. Positiva energier föder positiva tankar. Positiva tankar leder utvecklingen framåt. Teknik används bara för människornas bästa.


Krigsindustrins teknik överförs till civila områden och förändras från en dödande kraft till en kraft i människornas tjänst. Vem behöver vapen när resursfördelningen är rättvis? ingen såklart.


Regeringar samarbetar på alla plan. Inga nya mål är för höga när det gäller att uppnå otroliga förbättringar av vår miljö. Arbeten förändras från ett industriellt spottande av prylar till andra tekniker för jordens framtida fortlevnad.


Transporter sker uteslutande med energier från jordens inre. Apparaterna som tar tillvara denna energi förfinas och används i de flesta system. Energikällan är absolut ren och ingen stad någonstans i världen har problem med sin luft. Inga skyddsmasker mot sotet, inga hattar mot solens ultravioletta strålar.


Luften är absolut ren och filtreras genom ozonskiktet i atmosfären som det alltid har gjort. Balansen i universum har avsevärt förbättrats. Vibrationerna höjs hela tiden och allt lever i samklang med tiden i oändligheten.”


33. ”Positiva tankar för utvecklingen framåt.” Betyder det att egot får en undanskymd roll?


”Ljuset segrar och ingen minns längre de enorma problem som människornas egoism skapade. Ingen förstör Guds fantastiska skapelse, jorden. Ingen i universum känner längre någon oro för människornas framtid. Tiden är oändlig. Tiden på jorden används till mer andlig verksamhet. Vibrationerna höjs och människornas andliga upplevelser blir en del av vardagen.


Alla vet att vi inte är unika varelser i universum. Det finns många solar och många världar. Kunskapen om detta ökar med den förfinade utrustning som används för mänsklighetens bästa. Stjärnornas krig finns inte, för så tänker inte människorna. I universum finns bara vänner, inga fiender. Ingen tvivlar längre på Guds existens.

Vi är en del av Gud och vi skapar tillsammans den värld vi vill leva i”.


34. Vad händer med ondskan när vi når kärlekens tanke?


”Ondskan har släppt sitt grepp över svaga människosjälar. Livet är att uppleva vår natur, våra känslor och vår andlighet. Tid används till meditation och kontemplation i skolorna. Att vara bäst är inte längre de tankebanor som används. Samarbete för att nå högt satta mål för jordens framtid överskuggar allt. Andarna arbetar febrilt med att samstämma vår existens i den andliga världen med jordens vibrationer.”



 



        

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Umbrella Rainbow - 29 februari 2016 15:15

                                             Samtalen bygger på frågor och svar och för att få bakgrunden till texterna, så är det bara att klicka på nummer ett. Det går bra att lämna kommentarer ifall man känner för det.    Bloggen han...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:04

  110. När experter diskuterar klimathotet brukar frågan om årstidernas förskjutning komma upp. Finns det en sådan förskjutning eller inte?   ”Genom Gud och Jesus avdelas gener för årstidernas växlingar. Den genen anger alla de ting som s...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:03

  105. Så det är kunskapen om Universums olika sammanhang som ska ge utvecklingen här på jorden en knuff i rätt riktning?   ”Allt får ett sammanhang när du förstår att du är evig. En del av din själ ärvs och ges nya möjligheter att utveck...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 17:01

  100. Hur går det till när anden görs synlig för människan?   ”Undergen visas av Gud och Jesus. Gud delar och förändrar den gen som anden är i Jesus. En frekvens ges och förändrar andens osynliga del till en frekvens synlig för människan...

Av Umbrella Rainbow - 25 november 2013 16:59

  95. Vi har alltså en universell del av vår själ i Jesusenergin runt jorden?   ” Man kan säga att Gud är alla eviga energier delade i två delar. En del är jordisk en annan del är evig i universum. Genom dig flödar eviga gener. Din själ ä...

Skapa flashcards